Beauty Favorieten van Augustus!

Beauty Favorieten van Augustus!

Het is alweer even September waar ik ontzettend van geniet, ik ben namelijk dol op de herfst en alles wat daarbij komt kijken. Toch wil ik vandaag nog even terugblikken op Augustus en op de producten waar ik heel veel gebruik van heb gemaakt. Ik heb er namelijk een aantal beauty favorieten bij die ik graag met jullie wil delen.

Het zijn een aantal nieuw ontdekte producten maar ook een paar oude die ik heb herontdekt. Benieuwd? Kijk snel mee!


Mijn Beauty Favorieten

Verzorging

Simple Day Cream | Allereerst wil ik echt even een applausje voor het merk Simple. Ik heb nog nooit z’n ontzettend zacht en fijn ‘betaalbaar’ gezichtsverzorging merk ontdekt. Een paar dagen geleden schreef ik over dit merk dat al nummer 1 is in de UK en sindskort verkrijgbaar is in Nederland. Nou even voor de duidelijkheid, dit merk vind ik nu al een nr.1 merk van Nederland. De producten zijn ontzettend fijn in gebruik. Ze zijn geurloos, super zacht, geen irritaties mogelijk en trekken super snel in. De dagcrème gebruik ik elke dag en ik merk dat mijn huid hem heerlijk vind.

Simple Hydrating Light Moisturiser | Naast de dagcrème ben ik ook helemaal dol op de moisturiser die ik iedere avond voor het slapen op mijn gezicht smeer. Deze is ook ontzettend zacht voor de huis en op een bepaalde manie heel luchtig. Hij trekt snel in en mijn huid krijgt direct een boost. Heerlijk is die!

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera | Dove heeft een nieuwe lijn met de heerlijke geur van peer en Aloë Vera. De hele lijn in de geur is lekker maar welke ik vooral de afgelopen tijd heb gebruikt is de deo roller. Deze gebruik ik elke dag na het douchen en de geur is zo lekker fris en zoetig dat ik er blij van word. Daarnaast werkt hij ook als een goede anti-transpirant wat natuurlijk het allerbelangrijkste is.

Make-up


Nars Orgasm Blush | Herondekt afgelopen maand is de populaire Orgasm blust van NARS. Deze heb ik z’n 2 jaar geleden in Londen gekocht en eigenlijk een beetje uit het oog verloren door een hoop andere mooie blushes. Maar nu ligt die standaard in zicht op mijn make-up tafel en gebruik ik hem elke dag. Ik was even vergeten hoe mooi die is en wat voor gezonde kleur die mijn wangen geeft. Love it!

Action Make-up brush | Alweer een tijdje geleden kocht ik bij de Action een set van 3 met make-up brushes om te proberen. Ik was heel benieuwd naar deze zogenaamde borsteltjes waar iedereen het overheeft. Ik heb ze geprobeerd en ik moet zeggen dat mijn beautyblender ervoor aan de kant moest. Ik vind deze manier van foundation aanbrengen echt super en het resultaat is heel natuurlijk. Deze van de Action werkt hiervoor echt super goed dus voor mij echt een favoriet. In de set zitten nog 2 andere borsteltjes maar deze gebruik ik zelf niet.

MAC D for Danger | Heel stiekem begon ik in Augustes al met mijn favoriet MAC lipstick te dragen, namelijk D for Danger. Deze is echt perfect voor het najaar en daarom is hij ook voor komende maanden weer mijn favoriet. het is een intens rood/roze kleur die ik heel mooi vind om te dragen.

Heb jij nog beauty favorieten van afgelopen maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 13 september 2017 / 12:15

    Prachtige favorieten! De huidverzorging van Simple lijkt me erg fijn! De blush van Nars is uiteraard ook echt prachtig.

  2. 12 september 2017 / 15:49

    Oeh, die make-up borstel van de Action klinkt echt heel goed. Daar moet ik dan toch ook eens voor gaan kijken!

  3. 12 september 2017 / 13:55

    Ik ben SUPER benieuwd naar de producten van Simple! Zo te horen moet ik ze echt uit gaan proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram