Beauty favorieten op dit moment!

Beauty favorieten op dit moment!

Vandaag laat ik je 3 beauty producten zien dit ik op dit moment veel gebruik en waar ik dol op ben. Producten die ik nieuw heb ontdekt en 1 die al een tijdje in mijn make-up la ligt maar weer is herontdekt. Benieuwd? Kijk mee!
favorieten1

Parfum Valentino | De fles alleen al is een plaatje maar de parfum zelf is ook hemels lekker. Rond deze tijd ga ik voor lekkere frisse bloemige geuren en daar is deze Valentino perfect voor. Ik heb hem gekregen van mijn moeder en sindsdien gebruik ik hem ontzettend veel. Love it!

NUXE Micelair Cleansing Water | Ik heb een collectie met heerlijke producten voor mijn gezicht maar een tijdje terug ontving ik van Nuxe een kleine mini van een haar Micellar water. Nu heb ik voorheen micellar water van Nivea geprobeerd maar nog niet eerder van NUXE. Omdat ik NUXE zelf een heerlijk merk vind ben ik hem gaan gebruik en ik ben enthousiast. De geur is rozen en het product is een hele zacht en snelle manier om je make-up mee te reinigen. Misschien toch een keer een grote fles kopen!

Chanel Les Beiges Marinière N.1 | Z’n 2 jaar geleden kocht ik deze LE van Chanel en de laatste tijd gebruik ik hem meer dan ooit. Het is een gezichtspoeder die je look wat frisser laat lijken door de zachte neutrale tinten en een kleine shimmer. Nu ik geen foundation draag gebruik ik deze poeder graag in combinatie met mijn transparante poeder van Sisley. Ze geven samen een fris en natuurlijk effect. Ideaal voor mijn gebruinde huid.

favorieten2Heb jij op dit moment nog een echte beauty favoriet die je veel gebruikt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 10 juni 2017 / 22:40

    Die poeder van Chanel ziet er echt prachtig uit!

  2. 8 juni 2017 / 14:13

    Wat een mooie producten zeg! Die Chanel poeder ziet er zo mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram