Beauty essentials | Dagje Amsterdam

Beauty essentials | Dagje Amsterdam

1

Amsterdam vind ik een heerlijke plek om naar toe te gaan en door mijn blog gebeurt dat ook vaak. Nu woon ik er zelf niet echt dichtbij in de buurt en zit ik toch wel even 1,5 uur in de trein. 

Ik heb daarom altijd een aantal beautyproducten bij mij waar ik echt niet zonder kan als ik bijv. een dagje naar Amsterdam ga. Benieuwd welke producten dat zijn? Kijk mee!

Handcrème & Desinfectie gel 
2

Waarschijnlijk heb je het al 100x gehoord maar ik kan echt niet weg zonder iets van een crème mee te nemen. Ik heb ontzettend last van droge handen en wanneer ik niet iets heb om het vet te houden begin ik aan mijn nagels te punniken, dus voor mij een absolute must. Vrijwel altijd heb ik een klein blikje Nivea bij mij maar omdat ik nu een nieuwe handcréme heb van Institut Karite gebruik ik deze.

Wat ik ook erg belangrijk vind en altijd in mijn tas heb zitten is een flesje met desinfecterende handgel. Treinreizen is niet bepaald hygiënisch en als het dan een keer niet lukt om je handen snel te wassen is z’n handgel echt heel erg handig. Ik zou niet zeggen dat ik smetvrees heb maar ik vind het toch altijd wel heel erg fijn om producten al dit te hebben.

Lipstick

3

Natuurlijk zit er een lipstick in mijn tas die met mij mee gaat. Vroeger zat mijn tas vol met 10 verschillende lipproducten maar del laatste tijd ben ik echt heel geordend en heb ik meestal 1 of 2 kleurtjes bij mij. De lipstick die nu een groot favoriet is en met mij mee gaat is Velvet Teddy van MAC.

Beauty Tasje met make-up 

4Qua make-up neem ik alleen voor mij het belangrijkste mee en dat is een wenkbrauwkitje en een poeder. Mijn wenkbrauwen hebben wat zorg nodig en daarom vind ik het ook fijn om een klein wenkbrauw borsteltje bij mij te hebben en een wenkbrauw gel om gedurende de dag mijn wenkbrauwen te kunnen bijwerken. Het kitje van Paula’s Choice is daar ontzettend goed geschikt voor. Naast een wenkbrauw product heb ik ook altijd een poeder bij mij om mijn neus regelmatig op de dag bij te poederen. Mijn neus is erg vet en rood en daarom vind ik het fijn om deze wat bij te poederen als het nodig is. Hiervoor gebruik ik een neutrale powder van Boots No7.

Voor de rest vind ik het fijn om een aantal wattenstaafjes bij mij te hebben om mijn make-up wat bij te werken mocht het uitgelopen zijn. En pleister, dit is toch wel handig als je op pad bent en je krijgt bijvoorbeeld een blaar of een wondje!

1

Dit waren mijn beauty essentials die ik belangrijk en handig vind om mee te nemen als ik op pad ga!

Wat vind jij een belangrijke beautyproduct om mee te nemen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram