De ”Beauty By Vicky” boxen komen eraan!!

Beauty liefhebbers opgelet, het is bijna zover, de Beauty By Vicky boxen zijn bijna te bestellen!!

Op 17 augustus 2012 om 20:00 uur zal de verkoop van de ‘Beauty by Vicky’ starten op de website www.byvicky.nl . By Vicky verkoopt deze maandelijkse boxen speciaal voor bloggers en meiden die in cosmetica geïnteresseerd zijn en graag producten voor een lage prijs willen testen om nooit meer een fullsize miskoop te doen in de winkel.

De ‘Beauty by Vicky’ bevat iedere maand minimaal vijf beautyproducten, die speciaal geselecteerd worden voor alle bloggers op hun kwaliteit, fullsize prijs en merk. Deze worden gebundeld in een exclusieve box met een beperkte oplage. Dit gebeurt om de individuele kwaliteit van de boxen te kunnen garanderen. Op is dus echt op!

By Vicky richt zich op bloggers en fashionista’s in het algemeen, maar ook zeker op meisjes persoonlijk. Zo is de eerste campagne, ‘Spread the Love!’ van start gegaan. Deze campagne stelt iedere maand een gratis box beschikbaar voor een meisje dat het moeilijk heeft en wel wat extra aandacht kan gebruiken. Jongens of meiden kunnen een mailtje sturen naar By Vicky met daarin waarom zij denken dat de gratis box naar het meisje van hun keuze moet gaan. In de toekomst zullen nog meer van dit soort projecten starten, gericht op het aandacht hebben voor elkaar.

De ‘Beauty by Vicky’ is een abonnementservice voor slechts € 14,95 inclusief verzendkosten.

Ook kan de box eenmalig aangeschaft worden, voor de meiden zelf of voor een vriendin. Later zullen er verschillende cadeauboxen gestart worden met elk hun eigen thema, te beginnen met de natuurlijke en dierproefvrije ‘Pure by Vicky’.

‘Beauty by Vicky’ kent een exclusieve en dus beperkte oplage. Vrijdagavond 17 augustus om 20:00 uur zal de verkoop opengaan en eind september zullen de boxen verzonden worden zodat de oktober edities begin oktober binnenkomen.

Ga voor meer informatie naar www.byvicky.nl

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram