Beauticology – Raspberry Cream Macaron Lotion!

Beauticology – Raspberry Cream Macaron Lotion!

1Voor kerst kreeg ik allemaal leuke cadeautjes van mijn vriend, zijn zusje en ouders. Waaronder een heel leuk product van het Beauticolgy, een merk dat bij oa. het Kruidvat en de Etos te vinden is. 

Beauticology is een merk dat ik vaak heb zien staan in de winkel en mijn aandacht trok door de schattige verpakkingen. Het deed mij een beetje denken aan het merk Philosophy. Het product dat ik cadeau kreeg is een hand en body lotion die ook weer ontzettend schattig verpakt is. Ik besloot hem te reviewen voor de site. Kijk mee!

3

4

De body & hand lotion komt in een leuke kartonnen koker met een strik erom heen. De verpakking is ontzettend schattig versierd met macarons en zachte lila kleuren. Binnenin zit een grote pastel gele tube waarin de lotion verstopt zit. Dit zijn echt van die leuke cadeautjes om cadeau aan iemand te doen, alleen al de uitstraling is een cadeautje op zich!

5

6

De tube bevat 50 ml en is een prima formaat voor in je tas. Ik gebruik dagelijks ontzettend veel handproducten waardoor ik deze zeker goed kan gebruiken. De geur is Raspberry Cream Macaron, klinkt dat niet heerlijk?

7

De lotion zelf is fijn van structuur en trekt lekker snel in de huid. De geur van de lotion waar ik zo ontzettend benieuwd naar was is echt heerlijk en maakt de naam helemaal waar. Het ruikt naar zoete koekjes met een fris tintje van framboos. Na gebruik voelen mijn handen heerlijk zacht en verzorgend aan.

Dit product gaat zeker mijn tas in en ga ik lekker veel gebruiken. Ik ben ook best benieuwd naar de andere producten van dit merk, waarschijnlijk zijn ze net zo lekker en lekker betaalbaar!

2Verkrijgbaar bij oa. de etos en het Kruidvat! €4,99 

Ben jij bekend met het merk beauticology? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram