BB Compact cream van Etos!

BB Compact cream van Etos!

etosEtos komt met een nieuwe product om onze huid te voorzien van een stralende en egale teint zonder een foundation te hoeven gebruiken.

Na de bekende BB Cream introduceert Etos nu de BB Compact Cream, een combinatie van een poeder en zachte crème foundation in 1 doosje!

etos2Dit nieuwe product wordt een echte multi-tasker genoemd . De crème zelf heeft een zijdezachte crème structuur met een luchtig poedereffect waardoor je gemakkelijk een egale look kunt creëren. Daarnaast zorgt de zijde zachte finish voor een langdurig resultaat. Zo kom je de hele dag goed door!

etos3Ik ontving dit product om te testen voor de site maar helaas is de kleur voor mijn eigen huid veel te donker. Ik kan hem je daarom niet laten zien op mijn huid, maar ik kan hem natuurlijk wel met je doornemen.

De BB Cream Compact cream is verkrijgbaar in 4 kleurvarianten:  01, 02, 03 en nummer 04. Ik ontving nummer 02 dat is de medium kleur. Op de verpakking staat aangegeven dat het product geschikt is voor alle huidtypen.

etos4Het product zelf zit in een super handig doosje wat ideaal is voor onderweg. Het formaat neem je makkelijk mee en het doosje is voorzien van een handige spiegel aan de binnenkant en een sponsje om je make-up bij te werken mocht het nodig zijn.

etos5Hieronder zie je het resultaat op mijn huid.

etos6Helaas heb ik het product niet op mijn gezicht kunnen testen want zoals je kunt zien is het te donker. Ook is nummer 01 te donker voor mijn gezicht waardoor het niet gaat lukken. Ik heb wel de structuur en het product kunnen ervaren en ik moet toegeven wat het onwijs zacht aanvoelt en dat het mij doet denken aan de dream mousse foundation producten. Of het nu echt iets nieuws is durf ik niet te zeggen omdat ik zelf echt het gevoel heb dat ik te maken heb met compacte foundation. Wat ik vooral erg jammer vind is dat er maar 4 tinten verkrijgbaar zijn, het is daardoor bijna onmogelijk de kleur te vinden die echte goed past bij je huid.

Verkrijgbaar voor €6,99

Wat vind jij van dit product?
Maak jij gebruik van een BB/CC Cream of een foundation?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram