Battle – CHI VS. ISO Spectrum

Battle – CHI VS. ISO Spectrum

1

Aan de uitstraling zal het zeker niet liggen want deze 2 stijltangen zien er allebei echt fantastisch uit. Ik heb het over de CHI Limited Edition en de ISO Spectrum Pro…

Alweer een paar maanden geleden kreeg ik mijn roze CHI Cadeau van mijn stage adres. Hier ben ik nog steeds elke dag ontzettend blij mee want een CHI stond zeker op mijn wishlist. Pas geleden ontving ik in het John Beerens Lover pakket nog een geweldige stijltang met uber coole print namelijk de ISO Spectrum Pro.

Tja nu heb ik dus 2 stijltangen in mijn bezit en iets wat ik mij nou de hele tijd afvroeg, welke is nou het best?

2

ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens Gold Zebra

Een heerlijke stijltang als je het mij vraagt, de gouden zebra print is gewoon te leuk! De ISO is een professionele stijltang met 1,25 inch Titanium platen. De Titanium platen zorgen ervoor dat het haar nóg sneller steil wordt dan met de keramische platen. Daarnaast kunnen er ook mooie grove krullen gecreëerd worden.

Deze stijltang warmt op in minder dan 8 seconde en de temperatuur is handmatig in te stellen. De minimale temperatuur van deze stijltang is 60 graden en de maximale temperatuur is 230 graden.

De ISO Spectrum Pro is verkrijgbaar in de Beautywebshop van John Beerens natuurlijk voor 119 EUR.

3

CHI Pink Limited Edition stijltang

De CHI is waarschijnlijk het bekenste merk onder de stijltangen en ook deze limited edition is een plaatje tussen mijn haar spullen. Knal roze & I like! De CHI Pink Limited Edition stijltang is een professionele stijltang met keramische heater die zich verwarmt tot 200 graden.

Dit is een professionele stijltang met keramische platen. Deze zorgen ervoor dat het haar niet uitdroogt. Het haar is positief geladen en de tang produceert negatieve ionen. Dit zorgt ervoor dat het vocht in het haar blijft behouden, en dat het haar optimaal verzorgd blijft. Door het keramische materiaal dat gebruikt is bij deze CHI Tool, sluit het de haarschubben na gebruik, en houd het de kleur in het haar langer vast.

Deze CHI is natuurlijk ook verkrijgbaar in de Beautywebshop van John Beerens voor 129 EUR.

5

Met maar 10 EUR in prijsverschil neem ik deze 2 tangen onder de loep. Allereerst geef ik mijn eerste indruk en vind ik dat de ISO fijner is om mee te werken qua tempratuur. De CHI heeft maar 1 stand en dat is aanzetten en vervolgens wordt hij warm gemaakt tot 200 graden. De ISO daar in tegen geeft je de mogelijkheid om te tempratuur zelf te bepalen en daar ben ik toch wel een liefhebber voor.!

6

De pluspunten van de CHI

  • Wordt lekker snel warm.
  • Lang snoer.
  • Draaiend snoer.

De minpunten van de CHI

  • Ik vind hem erg glad in de hand liggen.
  • Geen mogelijkheid om de tempratuur in de stellen.

De pluspunten van de ISO

  • Door de structuur op de stijltang ligt hij fijn in de hand.
  • Warmt lekker snel op.
  • Tempratuur kan je instellen.
  • Draaiend snoer + ophang mogelijkheid

De minpunten van de ISO

  • Het tempratuurcontroler ligt erg dicht onder de platen.

Nu moest er natuurlijk ook even getest worden en heb ik allebei de stijltangen even gebruikt om te kijken welke nou het snelst mijn haar stijl maakt & het mooist natuurlijk. Kijk mee…

De CHI

Met de CHI ben ik begonnen op ongewassen haar in combi met de Loreal Heatprotection. Ik heb ongeveer 5 minuten de stijltang over mijn haar heen gedaan, 2 x over grote pluk heen. Vervolgens heb ik met met min hand door mijn haar gedaan om het wat naar achter te doen, je kunt zien het is stijl met nog enkele kleine slag erin.

stijl1

De ISO Spectrum Pro

Toen was het tijd voor de ISO, een douche beurt, een blokje om met de hond en een wervelwind later! Weer heb ik hooguit 5 minuten de stijltang over mijn haar gebruikt. Mijn haar is mooi stijl en glanst wat meer als de CHI, waarschijnlijk komt dat door dat mijn haar nu gewassen is.

stijl2

Wat ik nu eigenlijk kan zeggen, allebei de stijltangen zijn super. Binnen een paar seconden zijn ze allebei op goede tempratuur en maken je haar al binnen 2 x stijlen erg stijl! Allebei hebben ze dikke pluspunten en minpunten maar als ik een keuze moest maken tussen deze 2, dan kies ik toch voor de ISO, alleen omdat deze wat fijner in de hand ligt door de structuur!

Tip van John Beerens: Gebruik voordat u uw haar gaat stijlen de Biosilk Silk Therapy om uw haar te beschermen tegen de hitte van de stijltang.

Gebruik jij een stijltang? Wat vind jij van de stijltangen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram