Battle – 3x Oog Make-up remover

Battle – 3x Oog Make-up remover

1

Make-up removers zijn heel belangrijk als je een beautylover bent, elke dag maar weer heb je ze nodig om je huid weer lekker schoon te krijgen. Maar welke is nou het fijnst? Het zachts voor je huid? Of het snelste om te gebruiken?…

Ik heb 3 make-up removers erbij gepakt uit mijn stash en alle 3 een test laten doen welke nou het best, het fijnst & het snelst de mascara & oogpotlood weet weg te halen. Nu heb ik het niet 3x getest op mijn ogen omdat ze al erg gevoelig zijn, maar op de palm van mijn hand!

9

Het gaat om de volgende merken:

  • Sephora Waterproof eye make-up remover
  • Oriflame Beauty All over Make-up remover
  • bareMinerals Instant Waterproof Eye Make-up remover

Het verschil zit hem al direct in de kleur, die van Oriflame is duidelijk paars, de Sephora is een mix van transparant & blauw, de bareMinerals is transparant. Of de kleur nou iets zegt over het product, dat denk ik niet en ook de geur is bij alle 3 gewoon het zelfde!

2

Wat ik al direct opval is de verpakking van de sephora remover, het is namelijk een ontzettende grote opening en bij mijn vorige flesje is hij ontzettend snel leeg gelopen omdat de dop er niet goed opzat. Bij de 2 andere wordt gebruikt gemaakt van een veel kleinere opening waardoor je veel makkelijker kunt doseren!

Oriflame All over Make-up Remover

Bij de eerste test heb ik een waterproof oogpotlood gebruikt en een gewone mascara. Omdat dit product niet bestemd is voor waterproof was ik wel erg benieuwd wat het precies doet.

3

Zoals je duidelijk kunt zien, haalt hij met gemak de gewone mascara eraf. De waterproof oogpotlood blijft precies zitten en daar gebeurt helemaal niks mee. Wat natuurlijk laat zien dat het een super product is voor gewone make-up de huid wordt lekker zacht en verfrist en is ook te gebruiken voor de gevoelige huid.

Prijs 100 ml 9,95 EUR

Verkrijgbaar via  Oriflame.nl

4

bareMinerals Instant Eye Make-up Remover

Nu de buurt aan de wat duurdere versie, het merk bareMinerals. Persoonlijk vind ik het merk geweldig en was ik ook reuze benieuwd wat deze remover nou precies doet. Nu heb ik gebruik gemaakt van zowel een waterproof mascara als oogpotlood!

5

Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien wordt het er makkelijk met 2 bewegingen afgehaald. Wat mij wel opvalt er blijft een lijntje van het oogpotlood zitten, dat betekend toch dat je wat moet boenen wil je het er goed af hebben.

Prijs: – Onbekend

verkrijgbaar in de Sephora.

6

Sephora Waterproof Eye make-up remover

Met deze remover ben ik al een langere tijd mee bekend, te koop in het vaste assortiment en is ook geschikt voor contactlensdragers. Voor gebruik dien je het flesje te schudden zodat zowel het transparante als het blauwe wordt gemengd. Ook bij dit product heb ik weer zowel waterproof mascara als oogpotlood gedaan.

7

Met 2 kleine bewegingen zijn allebei de strepen er direct af, ook laat hij een super zacht laagje achter op de huid. Maar het enige nadeel blijft natuurlijk de grote opening.

Prijs:  25 ml 1,90 EUR 50 ml 3,60 EUR

verkrijgbaar in de Sephora

8

Conclusie:

Als ik moest kiezen zal mijn eerste keuze gaan naar de Sephora remover en dat komt vooral door de prijs en hoe snel het make-up er af is. Voor gewoon make-up verwijderen zal ik kiezen voor de All over make-up remover van Oriflame. Een fijn product voor in gebruik en voor je hele make-up eraf te halen.

Wat voor merk make-up remover gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram