Bath & Body Works || Fresh Sparkling Snow Deep Hand Soap

Bath & Body Works || Fresh Sparkling Snow Deep Hand Soap


Merken waar je altijd van alles over hoort, waarbij je verliefd wordt op de verpakking maar die moeilijk zijn te krijgen in Nederland zijn toch echte cadeautjes om te mogen ontvangen.

Zo heb ik dat met het merk Bath & Body Works, ontzettend bekend in Amerika maar helaas zit deze winkel niet in Nederland. Gelukkig is dit geweldige merk wel online verkrijgbaar via de webshop Exclusive scents, ik koos daar een heerlijke winterse handzeep die ik je vandaag wil laten zien. Kijk mee!

b2

Het gaat om een ‘Gentle Foaming Hand Soap’, die je handen natuurlijk reinigen maar ook direct doet verzorgen en beschermen met de toegevoegde verzorgende Aloe en Vitamine E. Tussen de heerlijke geuren viel mijn oog op de Fresh Sparkling Snow, dit klonk als een perfecte variant voor in de winter.

b3

b4

De Handzeep zit in een handige flacon met een mooie uitstraling, ik ben er echt fan van. De flacon is namelijk versierd met een prachtig winters label en heeft zelfs glitter! Je krijgt door de uitstraling en de kleur van de zeep er een winters gevoel bij. Naast de uitstraling waar ik helemaal door afgeleid ben heeft de flacon een handig pompsysteem. De vloeibare zeep in de flacon wordt een heerlijke zachte foam wanneer je het eruit pompt.

b6

v5

De Fresh sparkling Snow handzeep heeft de heerlijke geur van Icy Pear, Frosted Melon, Winter Musk, geuren die heerlijk fris zijn maar ook en tintje zoet bevatten. Ik denk dat het een combi is waar iedereen van gaat houden. De geur zelf ruikt neutraal en niet te sterk en overheersend. Precies goed en je haalt 1 voor 1 de ingrediënten eruit!

b8

b9

Zoals ik al in het begin aangaf wordt de vloeibare zeep in de flacon een heerlijke foam wanneer je deze eruit pompt. Je hebt eigenlijk aan een pompje wel genoeg om je handen te reinigen. Na gebruik hebben je handen een zachte geur van Icy Pear, Frosted Melon, Winter Musk en voelen ze zacht aan. 
b7

De komende winter heb ik een must in de keuken staan verpakt in een magisch bos met glinsterend sneeuw om mijn handen te reinigen en te verzorgen. Het is een cadeautje om je handen hiermee te wassen en daarnaast staat het ook nog is heel leuk op welke plek dan ook! b1

Verkrijgbaar voor €8,- 289ml

Deze heerlijke handzeep van Bath& Body Works en nog veel mooie producten
van dit merk zijn verkrijgbaar bij de webshop Exclusie Scents.

Heb jij ervaring met het merk Bath & Body Works?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 15 december 2015 / 18:55

  Wat?!?! Ik heb net een berg van die zooi uit Amerika meegesleurd en nu vertel jij mij dat ik dit gewoon in NL kan kopen?!?! 😉 Ik ga meteen even kijken. Toffe blog btw! 🙂

 2. 23 november 2015 / 16:21

  Ahww ik hou echt van Bath & Body Works en kan niet wachten om over 2 weken naar Amerika te gaan en langs hun winkel te gaan :D!

 3. 23 november 2015 / 12:51

  Ik heb meerdere geurkaarsen en hand sanitizers van BBW. Heel erg fijn!
  Van deze geur heb ik ook zowel de geurkaars als de hand sanitizer, echt heerlijk!

  Liefs,
  Sharmaine

 4. 23 november 2015 / 12:43

  Lijkt mij een erg fijn product, weer prachtige foto’s zeg liefs

 5. 23 november 2015 / 12:32

  Ik ben nog altijd erg benieuwd naar de producten van Bath & Body Works. Deze handzeep klinkt ongelofelijk fijn!

 6. 23 november 2015 / 09:47

  oh wat een geweldig product! een zeep die foamy is! Dit wast zo veel fijner dan normale zeep, alleen wist niet dat dit ook in handzeep bestond! Leuke tip en review!

 7. 22 november 2015 / 22:05

  Wat een super leuk product. Ik ben echt heel benieuwd naar de geur.

 8. 22 november 2015 / 18:48

  Zo dat klinkt goed!
  Wat een feestelijke handzeep.
  Het is zo jammer dat er geen winkel is die dit verkoopt maar alleen in webshops.
  Je kan er een hele verzameling van hebben 😉
  Leuk artikel.

 9. 22 november 2015 / 16:13

  Bath and Body works is inderdaad zo’n merk waar ik superbenieuwd naar ben.
  Het probleem is dat er zoooveel merken zijn die ze hier niet hebben en het dat het zo kostelijk wordt na een tijdje (Yankee candle, bath and body works, lush (is hier wel, maar echt niet in de buurt), etc etc etc). Deze zeep ziet er wel geweldig uit 🙂

 10. 22 november 2015 / 15:17

  Lijkt me een super fijne zeep, ga deze misschien ook wel even aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram