Barry M – Peach #54 & Pink Pearl #157

Barry M – Peach #54 & Pink Pearl #157

0

Wat hou ik er toch van! Nieuwe merken ontdekken, lekker swatchen en er volgens over schrijven om met jullie te delen. Ik heb vandaag weer een review voor jullie van het leuke merk Barry M…

Barry M is een merk waar ik al veel over had gelezen en gezien. Een merk dat er goed uit ziet, kwalitatief sterk en goede betaalbare prijzen heeft. Helaas is het er nooit zelf van gekomen om is een product te gaan testen dus werd het nu toch wel is hoogtijd. Voor Barry M producten ben je bij Pink Lady Make-up aan het goede adres. Een ruime keuze uit prachtige producten, nagellakjes, foundations, blushes en lipsticks en uit de collectie lipsticks ben ik er 2 gaan testen.

1

Het was een beetje moeilijk kiezen want de keuze was groot maar ben ik uiteindelijk gegaan voor 2 kleuren die ik nog niet heb in mijn stash, een oranje peach kleurtje nr. 54 en een heerlijk roze kleurtje nr 157 Pink Pearl. 2 prachtige kleuren waar ik heel benieuwd naar was hoe ze in het echt zouden zijn en hoe ze erop de lippen natuurlijk zouden uit zien.

2De Barry M lipsticks zien er simpel maar daarom erg mooi uit, de huls is er in roze en zwart met op de dop het logo van Barry M, precies wat ik van hou!

Peach #54

3

Peach was de kleur waar ik het meest benieuwd naar was. Ik ben gek op peachy kleuren maar deze zag er toch wat feller uit dan ik al had dus was ik benieuwd hoe dat zou staan op de lippen. De lipstick is heel zacht van structuur waardoor het makkelijk is aan te brengen en vervolgens niet droog aanvoelt op de lippen. De kleur is lekker oranje en net als de kleur van de stick valt de kleur hetzelfde op de lippen. Als ik eerlijk ben iets te oranje voor een dagelijkse look maar voor koningsdag of een feestje zal het zeker een lipstick zijn om erbij te pakken.

Pink Pearl #157

4

Pink Pearl is een prachtige kleur, net als de Peach heeft deze ook een fijne structuur, voelt romig op de lippen en is makkelijk aan te brengen. De kleur komt net als de stick precies hetzelfde overeen op de lippen. Hij heeft een mooie parel finish en een goed pigment. Een lipstick die ik er snel zou bij pakken!

Swatches

Links de Pink Pearl & rechts de Peach

5

De Lipsticks van Barry M zijn €5,99 Per stuk en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren in de webshop van Pink Lady Make-up.

Naast Barry M verkoopt Pink Lady Make-up nog meer mooi merken als, Sleek, Real Techniques en China Glaze.

Heb jij ervaring met Barry M? Wat vind je van de lipsticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram