Sneak Peek Barry M – Natural Glow Palette

Sneak Peek Barry M – Natural Glow Palette

b1

In Londen kwam ik een groot schap van Barry M tegen met allemaal leuke make-up producten. Ik kende Barry M alleen nog maar van de nagellakken en de lipsticks, maar ik had nog geen ervaring met de oogschaduw en andere make-up producten.

Ik besloot wat mee te nemen en ging voor het Natural Glow palette en het Summer Love palette. Vandaag wil ik je alvast een kijkje laten zien van het Natural Glow palette, een doosje gevuld met maar liefst 6 oogschaduw kleurtjes en een blush!

b2

Op het eerste gezicht ziet het doosje er heel leuk en aantrekkelijk uit, het is vrij simpel en daardoor stijlvol. Verder is het doosje zelf van karton wat ik zelf erg handig vind. Als je het doosje open doet zie je een grote spiegel wat natuurlijk een pluspunt is, 6 neutrale oogschaduw kleuren, een blush en 2 kleine aplicators.

b4

b5

De kleuren zijn allemaal vrij neutraal en spreken mij direct aan, dit zijn de tinten die ik het liefst zie in een oogschaduw doosje en die je gemakkelijk kunt gebruiken voor een dagelijkse/neutrale ooglook.

b6

Hieronder de swatches van de oogschaduw kleuren op mijn hand. Zoals je kunt zien is de kwaliteit niet verkeerd, de roze kleur had van mij iets intenser gemogen maar dit is ook prima te doen.

b7

Hieronder de swatch van de blush, hier schok ik een beetje van aangezien er haast geen roze kleur af kwam maar meer shimmers. Het lijkt meer een highlighter dan een blush, maar wel pretty.

b9

b10

Het palette is leuk en super handig voor op reis, door de kartonnen verpakking weegt het amper iets en kan je makkelijk overal met de handige spiegel een neutrale look  maken.  Ik ga er een ooglook mee maken net als van het Sleek Del Mar palette, dit doe ik pas wanneer ik helemaal weer beter ben. Nog eventjes geduld alsjeblieft!

Ik heb het palette in Londen gekocht voor 5 pond. In Nederland is hij in verschillende webshops verkrijgbaar voor €9,99

Heb jij ervaring met de oogschaduw van Barry M?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram