Barry M Nail Paint – Strawberry Icecream

Barry M Nail Paint – Strawberry Icecream

1Zoals jullie weten zijn mijn eigen nagels serieus een drama. Ik bijt namelijk zonder dat ik het zelf door heb mijn nagels eraf waardoor ze nooit de tijd hebben om helemaal mooi te worden. Ik baal er enorm van want op deze manier kan ik ook niet vaak mooie nagellakjes…

Op dit moment ben ik weer heel erg serieus bezig met zorgen dat mijn nagels eindelijk is mooi worden en tot die tijd moet ik het doen met de nagellak wiel. Zo kan ik toch de lakjes swatchen alleen niet testen of ze lang blijven zitten. Ik hoop dat jullie het geen probleem vinden en toch leuk vinden!

4Dit lieve roze lakje is van Barry M een bekend merk onder de nagellakken en heeft een mooi assortiment met veel keuze. Ik ontving dit lakje alweer een tijdje geleden uit de webshop van Pink Lady Make-up. Helaas kan ik hem nog niet dragen maar er komt vast en zeker een dag dat het wel kan.

Het gaat om een heerlijk barbie roze kleurtje met de naam Strawberry Icecream nummer 309. Een kleurtje die je nagels doen lijken op heerlijke ijsjes en je weer het verlangen geeft naar de zomerse dagen. Ook vind ik Strawberry Icecream het ideale kleurtje om je vrolijk te maken, wat jij?

2Hieronder kun je de lak zien aangebracht op de nagellakwiel. Zowel 1 laagje als met 2 laagjes en zoals je kunt zien heb je een mooie dekking bij 2 laagjes.

3De nagellak van Barry M is verkrijgbaar in de webshop Pink Lady Make-up (By Christiana) voor €4,10 Naast dit roze kleurtje heeft de webshop nog veel meer mooie lakjes van dit merk bijvoorbeeld de  confettie, sequin en textured lakjes!

Heb jij al een Barry M lakje in je stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram