Opzoek naar badmode voor in het najaar/winter!

Opzoek naar badmode voor in het najaar/winter!

He? Een artikel over badmode in deze tijd van het jaar? Als ik aan badmode dan denk ik gelijk aan de zomer, het heerlijke zonnetje en op reis naar een tropisch eiland. In het voorjaar lopen de winkels en webshops weer vol om in de zomerse sfeer te komen, toch zijn er ook genoeg mensen die het hele jaar door opzoek zijn naar een leuk badpak of bikini.


Heerlijk ontspannen in een hot tub tijdens wintersport bijvoorbeeld.Of wat dacht je van toch dat reisje naar de zon? Ieder geval zijn er in het najaar ook nog genoeg redenen om een badpak te kopen alleen gaat dit vaak een stukje lastiger.

De meeste winkels waar je in deze tijd naar binnen loopt hebben alles vol hangen met warme truien, winterjassen en grote wollen sjaals. Heel logisch natuurlijk maar als je nu net van plan bent om op vakantie te gaan en daarbij een bikini of badpak nodig hebt dan wordt het een stukje lastiger deze te scoren. Bij LASCANA kun je ieder geval het hele jaar door terecht voor de leukste badmode en kom je ook nog een naast nieuwe collecties heel veel mooie items tegen in de sale. Voor de gene die in dit seizoen opzoek zijn naar leuke badmode en een beetje passen in deze tijd van het jaar qua kleur, kijk dan snel even mee. Ik deel namelijk mijn favorieten!

Een grote favoriet uit het lijstje is de bikini van Bruno Banani. Deze heb ik namelijk zelf in het zwart en ik vind hem geweldig. De pasvorm van deze bikini is echt super en hij draagt heel fijn. Ik zag nu dat hij in de webshop ook verkrijgbaar is in een mooie aubergine kleur die natuurlijk perfect ook past in het najaar/winter. Ook een grote favoriet in het lijstje vind ik de bikini van het merk Jette. Deze pasvorm is een keer iets anders dan ik normaal zou kiezen maar door de vorm en de print vind ik hem heel leuk voor in het najaar.

Ga jij nog op wintersport? Of ga je in de winter nog lekker naar een zomerse bestemming?
Welke is jouw favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 21 november 2017 / 19:31

  Toffe bikini’s! Zelf ben ik niet zo’n fan van zonnige vakantiebestemmingen, dus tot het weer ”verplicht” warm is laat ik ze lekker in de kast haha (:

 2. 21 november 2017 / 16:14

  Helaas zit er de komende paar maanden geen vakantie voor mij in. Normaal ga ik elk jaar skiën, maar dat is vanaf dit jaar afgelast. Ik vind de bikini van Lascana wel leuk!
  Liefs,
  Yara

 3. Donna
  21 november 2017 / 14:12

  Die Bruno Banani is heel tof!
  Had ik maar een reden om een bikini uit te zoeken 😀

 4. 21 november 2017 / 12:34

  Sommige mensen gaan op vakantie in de winter en dan heb je natuurlijk ook badkleding nodig haha. Ik vind er wel leuke tussen staan

 5. 21 november 2017 / 10:26

  Die van Bruno Banani is mijn favoriet, zo mooi! Helaas ga ik niet naar een zomerse bestemming deze winter..

  • 21 november 2017 / 14:11

   Helaas ik ook niet, al zou ik nu graag naar een tropisch eiland vliegen door al die regen hier…

 6. 21 november 2017 / 09:38

  Brrrr.. ik moet even niet aan badmode denken, haha! Maar er zitten wel mooie items tussen!

  • 21 november 2017 / 14:10

   Hihi nee ik ook niet maar als iemand een heerlijke zomerse bestemmingen in het vooruit zicht heeft is het natuurlijk heerlijk! (A)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram