Badkamer stijlen om bij weg te dromen!

Badkamer stijlen om bij weg te dromen!

De badkamer is natuurlijk een plek waar je elke dag wel een aantal bezoekjes aan brengt. Ik vind een badkamer ook een plek waar je je lekker uit ontspannen bijvoorbeeld met een lekkere douche of een warm bad. Daarom vind ik het ook belangrijk dat deze er mooi uitziet.

In deze Corona tijd ben ik nog meer op Pinterest te vinden dan ik al deed en daarom heb ik weer even wat mooie inspiratie bij elkaar gezocht van badkamer stijlen om bij weg te dromen. Ik ben van plan om in de toekomt de badkamer nog een keer onder handen te nemen. Naast dat hij eigenlijk prima is, wil ik heel graag een mooi stijlvol wastafelmeubel omdat op dit moment het wastafelmeubel dat ik heb vrij simpel is, en zou ik graag ook een nieuwe douchecabine willen omdat deze over een tijdje ook wel toe is om een keer vervangen te worden. Heb je zelf ook plannen om de badkamer een keer onder handen te nemen? Kijk dan even naar deze prachtige stijlen.


Bron // Bron

Wat je vooral veel ziet zijn die prachtige (Portugese) tegeltjes dat terugkomt in badkamers. Zelf vind ik dat ook echt geweldig. Helemaal de Mermaid stijl waarbij tegeltjes in de vorm van een zeemeermin worden gelegd vind ik prachtig. Ik ben vooral verliefd op de blauwe kleur in combinatie met goud. Dit is toch een badkamer waar je niet meer bent uit te slaan?!


Bron // Bron

Het is altijd zo gemakkelijk om voor de veilige weg te gaan maar hoe vet is het om voor roze tegeltjes te gaan in de badkamer. Oud roze vind ik een prachtige kleur en ook weer een kleur die prachtig te combineren is met goud. De stijl waarbij de tegeltjes in een vissengraat worden gelegd vind ik ook erg tof!

Daarnaast vind ik het wastafelmeubel van foto 1 ook heel erg tof. Ik weet niet of dit te realiseren valt in mijn eigen badkamer maar ik vind het zo mooi dat je eigenlijk een grote ‘werktafel’ hebt naast de badkamer om al je spulletjes ook op te zetten.


Bron // Bron

Helaas niet mogelijk in mijn eigen badkamer maar wat had ik het tof gevonden om een mooi houten meubel in de badkamer te hebben wat gebruikt wordt als wastafel. Ik ben erg fan van hout en vind het prachtig in een interieur. Ook in combinatie met witte tegeltjes in een frisse badkamer doet dit het erg goed.


Bron // Bron

Nu ben ik zelf heel erg van het wit en neutrale kleuren. Maar qua inrichting en accessoires ben ik vooral van ‘apart’ opvallende kleur items met leuke details. De badkamer op foto 2 vind ik echt een voorbeeld van een gezellige sfeervolle badkamer. De hangplant erin geeft super veel sfeer en ook een kunstwerk kan prima in zo’n leuke ruimte!


Heb jij een fijne badkamer?
Zou jij ook je badkamer willen veranderen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 14 april 2020 / 15:00

    oh wauw dat oudroze vind ik ook echt heel tof, maar zo’n hout look vind ik ook wel enorm gaaf.. ik heb ook zoveel pinterest plaatjes opgeslagen.. ai! teveel keuzes. Deze badkamer laten we er lekker inzitten.. maar in een toekomstig huis zou ik wel een totaal ander soort badkamer willen.

  2. 12 april 2020 / 07:24

    Heel erg mooi! Wij hebben echt een héle mooie badkamer die net nieuw n het huis zat toen wij het kochten, alleen is de vloer en zijn de wastafelmeubels zwart… ik heb echt een hekel aan zwart en het liefst zou ik alles gewoon wit maken, maar aangezien de badkamer écht heel mooi is vind ik het ook weer heel erg zonde. Dilemma’s haha! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram