Baby Lips | Winter editie

Baby Lips | Winter editie

Het liefst denk ik nog alleen maar aan het voorjaar maar voor deze nieuwe baby lips duik ik nog wel even in de wintersfeer.

Tijdens mijn bezoekje aan het Kruidvat kwam ik namelijk nieuwe Baby Lips van Maybelline tegen speciaal voor de winter. Ik nam er twee van deze schattige lippenbalsems mee om te testen. Kijk mee!

In totaal zijn er 4 verschillende varianten verkrijgbaar, je hebt een cacao versie, een apple, een mint en een sugar cookie. Ik ging zelf voor de roze suger cookie en de mint kleurige mint candy.

babylips3

De Baby Lips kennen we al wel een tijdje en we wisten al dat deze enorm schattig zijn om mee te sleuren in je tas. De nieuwe Winter Delight collectie heeft de zelfde uitstraling als de vertrouwde Baby Lips maar heeft als extra kleine sneeuwballetjes en handschoentjes op de verpakking. Zo schattig!

babylips2

Mint Candy

Mint Candy is de mint kleurige met de bruine opdruk. Deze balsem heeft een heerlijke frisse geur van pepermunt met een klein zoet tintje. De balsem zelf is licht perzik van kleur.

Sugar Cookie

Mijn oog viel direct op de roze met blauw variant, dit is de sugar cookie. De geur is heerlijk zoet en doet mij denken aan een oven gevuld met vers gebakken koekjes. Erg lekker!

babylips3

De balsems maken je lippen erg zacht, het lijkt net alsof je een boter op je lippen hebt zitten. Daarnaast plakt het niet echt blijven je lippen best lang comfortabel aanvoelen. Op de verpakking staat zelfs dat 8 uur lang je lippen gehydrateerd zijn, ik sluit mij aan bij 3 uur. Dat komt omdat je na het eten en drinken toch altijd weer moet bijwerken. 
babylips4

babylips5

Ik ben zelf een fan van de Baby Lips omdat ze er gewoon zo ontzettend schattig uit zien om leuk om te hebben. Deze nieuwe Limited Editions vind ik dan ook zeker leuk om te hebben en in de winter kan je natuurlijk niet genoeg van dit soort producten hebben.

babylips6

babylips7

Hieronder de swatches van de balsems. Zoals je kunt zien is de kleur die eraf komt subtiel maar vooral bij de sugar cookie best lief. Op de lippen is het zelfs nog duidelijker te zien en zie je echt een leuk roze kleurtje en glansje.

babylips8De meningen over de ingrediënten van de Baby Lips zijn een beetje verdeeld. Naast een aantal verzorgende en verzachtende bestanddelen zit er ook petroleum (oftewel vaseline) in, dit is een minerale olie. Gebruik je dit liever niet, dan moet je helaas de Baby Lips laten staan.

babylips

Verkrijgbaar bij oa. het Kruidvat voor €3,99 per stuk (P.s Nu met extra korting) 

Wat vind jij van de nieuwe Baby Lips?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 28 februari 2016 / 08:53

  Dat ziet er schattig uit!
  Ik hou van lippenbalsems dus heb ik een goede reden om deze ook te gaan kopen.

  Xoxo

 2. 25 februari 2016 / 19:58

  Oh wat een schattige lipbalms, ik ken deze nog niet!

 3. 24 februari 2016 / 21:56

  Ik heb zelf baby lips, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit. Ik vind ze op de één of andere manier toch niet echt prettig ofzo. Jammer, want deze twee zien er wel leuk uit!

 4. 24 februari 2016 / 20:25

  Ik gebruik erg graag de babylips en deze zijn dan ook erg leuk 🙂
  X

 5. 24 februari 2016 / 20:10

  Fijne review! 8 uur gehydrateerd lijkt me ook wel veel, ik zou me ook bij 3 uur aansluiten! 🙂

 6. 24 februari 2016 / 17:13

  Wat leuke kleurtjes zijn het van Baby Lips

 7. 24 februari 2016 / 13:51

  Ik vind ze echt heel erg leuk, ik ga ze ook kopen als ik ze kan vinden!

 8. 24 februari 2016 / 12:11

  Ik ben echt fan van Baby Lips, ga zeker eens kijken naar deze.

 9. 24 februari 2016 / 11:32

  Ik vind ze heel leuk qua uiterlijk, maar ik vind ze qua werking niets doen voor mij!

 10. 24 februari 2016 / 11:29

  Sugar cookie klinkt zo lekker. Heel schattig 😀

 11. 24 februari 2016 / 11:12

  Aaah ze zijn leuk he!? Ik heb er ook twee aangeschaft en wil ze binnenkort ook gaan reviewen. Ik heb niet exact dezelfde gekocht; de rode versie heb ik inplaats van de mint. Ik heb de roze variant ook, deze vind ik wel net iets te roze haha!

 12. 24 februari 2016 / 10:54

  De verpakkingen vind ik erg leuk! Verder gebruik ik baby lips nooit.

 13. 24 februari 2016 / 10:31

  Wat leuk! Ik ben ze zelf nog niet tegengekomen, dus dat betekend beter zoeken de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram