BABOR | Spring/Summer Make-up Review!

BABOR | Spring/Summer Make-up Review!

Een tijdje terug ontving ik een heel  mooi pakketje met daarin producten uit de nieuwe spring/summer collectie van het merk Babor. 

Babor is een merk dat ik heb ontdekt door het bloggen en wat ik echt als pareltjes zie ik mijn stash. De producten zien er mooi uit, de kwaliteit is goed en fijn in gebruik. Ik kon dan ook niet wachten deze nieuwe items te proberen. Benieuw? Kijk mee!

b1

De collectie staat in het teken van heerlijke frisse, fruitige kleuren van de zoete mango, perzik en papaja. De lippen zijn het middelpunt in de collectie om je look helemaal stralend te maken maar toch stijlvol.

De verpakking van Babor vind ik altijd prachtig, je ontvangt namelijk de producten in mooie goud gekleurde luxe karntonnen doosje. Het is echt een cadeautje om uit te pakken.

b2

b3

Lip Gloss Stick 07 Plum (€17,50)

Alles eerste wil ik je kennis laten met de prachtige lip gloss stick in de kleur 07 Plum. Dit is echt een kleurtje die gewoon iedere dag kan en perfect is om mee te nemen onderweg. De gloss is handig in gebruik door de stick waardoor je heel gemakkelijk je lippen op ieder moment kunt bijwerken. De textuur voelt als boter aan op de lippen en blijft fijn zitten.

b4

Hieronder de swatch van het product op mijn hand.

b5

Eye Shadow Stick 01 Ivory Pearl (€16,50)

In de collectie zit ook een eye schaduw stick met een prachtige highlighter om je binnenste ooghoek net dat ene sprankeltje te geven of je wenkbrauwen optisch te laten liften. De stick heeft 2 kanten, aan de ene kant vind je de higlighter zelf en aan de andere kant een kwastje om het nog iets bij te werken of te vervagen.

b6

Hieronder de swatch van de highlighter op mijn hand. Is de glans niet prachtig?

b7

Blush Stick 01 Peach (€16,50)

In de collectie zitten 2 grote ronde sticks met daarin een cream blush. Ik ontving kleurtje nummer 01 Peach. Dit is een perzik/oranje kleur voor een gezonde blos op je wangen. Net als de eye schaduw stick heeft ook dit product twee kanten, aan de ene kant vind je de blush en aan de andere kant een kleine applicator om de blush te bewerken en te vervagen. Nu moet ik zeggen dat ik altijd eerder ga voor een blush in poedervorm omdat het veel sneller en makkelijk in gebruik is maar als ik wat meer de tijd neem dan vind ik een cream blush ook erg mooi om te dragen.

b8

b9
b11

Hieronder de swatch van de blush aangebracht op mijn hand.

blushbabor

Hieronder het resultaat van de producten aangebracht op mijn gezicht.
In mijn binnenste ooghoek heb ik een klein beetje highlighter aangebracht. Op mijn wangen de blush stick in Peach en op mijn liggen de prachtige lip gloss stick 07 plum.

(De foto’s zijn gemaakt in de zon waardoor er wat lichtvlekjes op de foto zijn gekomen)

baborlook

Nail Colour 43 Rose Blossom (€11,-)

Als laatste maar zeker prachtig is dit nagellak kleurtje Rose Blossom uit de collectie. Wil je een lief, zacht en romantisch kleurtje op je nagels voor dit voorjaar dan is dit echt een aanrader. De tint is licht roze met een lichte perzik tint erdoorheen en een gouden parelmoer glans. Erg prachtig! Op de onderstaande foto draag ik 2 laagje.

b12

De lip gloss stick heeft en de nagellak hebben mijn hartje echt verovert en krijgen ga ik dit voorjaar/zomer veel dragen. De lip gloss stick heeft zelf al een vast plekje gekregen in mijn tas. De higlighter stick is mooi en kan je prima mee werken, de shimmers en glimmers die eraf komen zijn namelijk prachtig. De blush stick vind ik qua kleur erg mooi maar qua gebruiksvriendelijkheid vind ik het toch altijd een beetje lastig, een poeder blush is sneller in gebruik maar met meer tijd is dit product zeker mooi in gebruik!

b1

Verkrijgbaar via www.babor.nl en bij de BABOR Instituten.

Wat vind jij van de producten?
Heb jij ervaring met Babor?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 14 april 2016 / 14:51

  Zo fijn die lentekleurtjes. Ik vind de verpakkingen van dit merk ook zo mooi. Kende het nog niet, maar had op andere blogs ook al reviews voorbij zien komen. Wordt er wel nieuwsgierig naar 🙂

 2. 13 april 2016 / 21:45

  Wat een leuke collectie/producten!
  Liefs,
  Yara

 3. 12 april 2016 / 22:11

  Wauw prachtige producten, vooral de lip Gloss stick vind ik mooi!
  X

 4. 12 april 2016 / 20:19

  Wauw, echt ontzettend mooie producten zijn dit! Ik vind de subtiliteit van het lipproduct echt prachtig. Die kleur staat je ook heel erg goed en is inderdaad echt uitstekend geschikt voor iedere dag.

 5. 12 april 2016 / 18:07

  Het zien er stuk voor stuk hele mooie producten uit! Ik kende het merk hiervoor helemaal nog niet.

 6. 12 april 2016 / 16:26

  Wauw, wat zien al die producten er fijn uit zeg! En je heb ook weer prachtige foto’s gemaakt <3

 7. 12 april 2016 / 15:29

  Mooie producten. De lip gloss ziet er fris uit op je lippen. Het nagellakje ziet er super schattig uit

 8. 12 april 2016 / 14:56

  Ik ken het merk nog helemaal niet maar alles ziet er zo mooi en luxe uit. Ik snap dat het als pareltjes in je stash voelt, dat zou ik ook vinden. Ik vind alle producten ook erg mooi!

 9. 12 april 2016 / 08:32

  Tot nu toe heb ik alleen de Lip Gloss Stick uitgeprobeerd, de oogschaduw moet ik nog testen. Ik vind bij jou vooral de blushstick heel mooi!

 10. 12 april 2016 / 05:53

  Zelf had ik ook wat producten van Babor ontvangen. Ik vind de nagellak echt een hele mooie kleur hebben :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram