BABOR || Spring / Summer Make-up review!

BABOR || Spring / Summer Make-up review!

b1

Babor is een merk dat ik al enige tijd ken maar waar ik nog nooit eerder iets van had geprobeerd. Tijd om daar snel verandering in te brengen en kennis te maken met enkele nieuwe make-up producten uit de spring/summer collectie.

De producten zien er op het eerste gezicht echt geweldig uit en ik krijg er helemaal een luxe gevoel van. Ik test uit de nieuwe collectie een cream blush en een lip gloss stick. Ben je benieuwd? Kijk dan mee!

b2

De producten van Babor zitten verpakt in stevig karton met een metallic goud laagje erop net zoals deze nieuwe collectie moet uitstralen. Het ziet er altijd erg luxe uit wanneer producten mooi verpakt zitten. Wanneer je ze uit de verpakking hebt komen er twee producten tevoorschijn die er allebei ook geweldig uit zien.

b3

Het gaat om een blush in cream vorm verstopt in een bolletje en een lip gloss in de de bekende stick vorm. Allebei de producten hebben gouden details en daar heb ik echt een zwak voor. Prachtig! De producten uit deze collectie zouden zowel een look creëren die zowel op het kantoor als op het strand even goed kunnen.

Babor Lip Gloss Stick – 03 Glossy Melon

b4

Ik begin met de lip gloss die in de bekende stick zit. Ik ben er een groot liefhebber van omdat het heel makkelijk is in gebruik. De kleur uit de collectie is de nummer 03 Glossy Melon, een mengeling van rood/roze en helemaal in de sfeer van een verse watermeloen. Ik vind de kleur in de verpakking heel moi overkomen en ben heel nieuwsgierig hoe deze op mijn lippen zal staan.

b5

b6

Babor Cream Blush

b7

In de nieuwe collectie zit ook een blush in cream vorm. Deze zit verpakt in een goud bolletje. Ik vind het er zelf heel erg leuk uitzien. Nu ben ik zelf een groot liefhebber van poeder blushes omdat dat toch wat sneller in gebruik is maar vind ik cream blushes ook vaak prachtig. Door de vorm van dit product kan je hem makkelijk aanbrengen op de appeltjes van je wangen en vervolgens in blenden voor een gezonde blush.

b8

b9

Hieronder de swatches van de producten:

b10

Het resultaat op mijn gezicht:

Links zonder blush & lip gloss / Rechts met blush & lip gloss

b11

Ik vind de producten heel erg mooi eruit zien en over de kwaliteit heb ik ook niets op te merken. Het enige is misschien het gebruiksgemak van de blush, een blush in poedervorm is altijd wat makkelijker dan een cream blush maar voor deze blush maak ik zeker een uitzondering en eigenlijk scheelt het echt maar 1 minuut meer werk. De lip gloss stick vind ik heel fijn aanbrengen en blijft mooi op de lippen zitten. Voelt goed aan en de kleur is erg mooi! Alle twee heel mooi qua product maar ook qua verpakking! 

b1

De Cream Blush Stick is verkrijgbaar voor €13,50
De Lip Gloss Stick in 03 Glossy Melon is verkrijgbaar voor €17,- 

Verkrijgbaar via www.babor.nl

Heb jij ervaring met het merk Babor?
Wat vind jij van deze producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram