Babor | Lipstick & Lip Gloss Herfst/Winter!

Babor | Lipstick & Lip Gloss Herfst/Winter!Babor vind ik een prachtig merk en heeft mij al verkocht door de prachtige collectie van afgelopen zomer. De producten zijn kwalitatief erg goed en zien er altijd mooi en luxe uit.

De nieuwe collectie voor de herfst/winter heef opnieuw mijn hartje gestolen. Ik heb uit deze collectie twee prachtige lipproducten ontvangen die ik je graag wil laten zien. Benieuwd? Kijk mee!

b1

In de nieuwe herfst/wintercollectie zitten oa. deze lipproducten, een prachtig oogschaduw/face palette, blauwe mascara, nagellak en oogpotloodjes voor een perfecte look voor het najaar. 
b10Ultra Soft Lip Colour | 41 Cosy Mauve

Allereerst alle aandacht voor de PRACHTIGE lipstick uit de collectie. Alleen al door de verpakking zou ik deze graag in mijn tas willen meesleuren dit najaar. Het gaat om een Ultra Soft Lip Colour in de kleur nr. 41 Cosy Mauve. Het is de perfecte kleur voor het najaar. De huls is goudkleurig en heeft een speciale verpakking, het lijkt meer een luxe accessoire dan een lipstick. Een pareltje!

b3

b4De kleur Cosy Mauve is warm en zacht en een combi van rood, paars en bruin.

b5

Op de foto hieronder heb ik de kleur aangebracht op mijn lippen. Hij voelt heerlijk zacht en het pigment is top.
lipstick

Ultra Shine Lip Gloss | 20 Absolute Nude

Het tweede lipproduct uit de collectie is een lipgloss. Opnieuw vind ik de verpakking weer om te dromen, prachtig. De lipgloss is in de kleur nr. 20 Absolute Nude. Een kleur die net als de lipstick ook weer perfect is voor het najaar.

b6

Het gaat om een Ultra Shine Lipgloss die je lippen een mooie kleur en glans geeft zonder dat het plakt. Nu gebruik ik de laatste tijd vaak een lipgloss en ben ik echt benieuwd of deze ook zo comfortabel is om te dragen.

b8

b7

Hieronder heb ik de lipgloss aangebracht op mijn lippen. De kleur is heel draagbaar, natuurlijk en helemaal geschikt voor het najaar. De lipgloss zelf heeft een fijne zoete geur en plakt totaal niet op de lippen. Wauw! lipgloss

Hieronder op de foto laat ik je nog even de swatches zien van de twee producten. Zoals je kunt zien is het pigment top!

b9

Conclusie: 

Ik ben betoverd door de mooie verpakkingen van de collectie, het voelt en straalt luxe uit. De twee lipproducten zelf zijn qua kwaliteit ook onwijs top. De lipstick voelt zacht en comfortabel aan op de lippen en geeft een prachtig kleur af die goed blijft zitten. De lipgloss heeft ook een prachtige tint en voelt totaal niet plakkerig aan! Twee toppertjes die je look dit najaar compleet maken maar ook je toilettasje sierlijk vullenPicMonkey Collage

b2

De  lipstick is verkrijgbaar voor €22,- de lipgloss is verkrijgbaar voor €20,-
Verkrijgbaar via www.babor.nl

Wat vind jij van deze producten?
Ben je bekend met het merk? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

22 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / 18:02

  Wauw wauw wauw! Wat een prachtige producten <3. Ik vind de lipstick echt ontzettend mooi. De kleur staat je heel erg goed.

 2. 19 oktober 2015 / 17:51

  Die lipstick is echt prachtig. Wat een mooie kleur.

 3. 19 oktober 2015 / 16:25

  De kleuren staan je echt onwijs mooi! Ik heb nog nooit producten van Babor gebruikt, maar het heeft mijn interesse zeker gewekt.

 4. 19 oktober 2015 / 15:12

  Wauw wat een mooie kleuren zeg. Ik vind de producten er heel fijn uitzien.

 5. 19 oktober 2015 / 13:27

  Wauw Cosy Mauve staat je echt geweldig !

 6. 19 oktober 2015 / 11:07

  Wat een mooie, winterse foto’s! Ik kan daar echt van genieten. Daarbij vind ik de lipstick echt ge-wel-dig mooi. Veel plezier met je nieuwe aanwinsten!

 7. 19 oktober 2015 / 08:45

  Wauw, vooral Cosy Mauve vind ik prachtig. Echt een perfect kleurtje voor jou <3

 8. 19 oktober 2015 / 08:29

  Wauw mooie kleuren! De lipstick staat je echt prachtig!

 9. 19 oktober 2015 / 08:11

  Ze zijn zo mooi! Ik heb ze gisteren ook net getest en ze zijn prachtig, heel herfstig en lekker voor het najaar. En wat staan ze je goed, prachtig bij je donkere wenkbrauwen!

 10. Natascha
  19 oktober 2015 / 07:45

  Wat vind ik die lipgloss gaaf! Allebei de kleuren staan jou trouwens super!

 11. 19 oktober 2015 / 05:46

  Ik vind de lipstick erg mooi, maar de lipgloss vind ik gewoon verrassend mooi. Misschien moet ik toch eens een lipgloss gaan proberen :-)!

 12. 19 oktober 2015 / 05:44

  Zo mooi staat de lipstick je!
  Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt 😉

 13. 19 oktober 2015 / 05:31

  Cosy Mauve vind ik je heel erg mooi staan! Leuke foto’s <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram