ARTDECO || Here comes the SUN Collectie!

ARTDECO || Here comes the SUN Collectie!

1

Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met het make-up merk ARTDECO. Ik was compleet verrast door de prachtige lente collectie  Emilio De La Morena’ met zachte pasteltinten. Maar we zitten niet stil, want vandaag wil ik je alvast de zomercollectie laten zien. 

De nieuwe exclusieve zomercollectie van ARTDECO genaamd, ‘Here comes the sun’ wekt een heerlijk vakantiegevoel bij mij op. Ook zin in een beetje zomergevoel? Ik laat je graag deze producten zien die daarvoor zorgen. Kijk mee!

2

Een collectie met warme aardtinten, glanzend koraal en intens oranje die een verleidelijke en zomerse look op je gezicht toveren. De collectie bestaat in totaal uit 14 producten. Ik heb enkele producten ontvangen die ik graag voor je review.

Sunshine Blush

4

Het eerste product waar ik zelf erg onder de indruk van ben is de sunshine blush. Dit is een poeder met maar liefst 3 zachte tinten die je huid een gezonde en natuurlijke glow geven. In de blush zit vitamine C en E verwerkt wat ervoor zorgt dat je huid wordt gevoed. Ook zit er een mineraal ‘sericite’ dat je huid zacht laat aanvoelen. De blush is vrij van parfum, lanoline en oliën.

3

Het doosje alleen al van de blush vind ik prachtig, deze is namelijk glanzend rosé goud en doet mij direct denken aan de zomer. Ook het patroon zelf op de blush is prachtig en zomers, het is een zonnetje met middenin het merkje.

14

Hieronder de swatch van alledrie de tinten uit de blush.

16

Khol Kajal

5

Het volgende product is een eyeliner in de vorm van een potlood die er iets interessanter uitziet dan normaal. Het is een redelijk groot product wat mij een beetje doet denken aan een pen. De eyeliner is ideaal te gebruiken voor een smokey eye of dramatische look. De kajal is voor de rest zelfslijpend, droogt snel op en is vrij van parabenen.

11

Hieronder heb ik met de eyeliner een aantal lijntjes gemaakt. Helaas viel hij op mij hand niet zo zwart uit als ik had gehoopt13

Sunshine Lip Gloss – Glossy Sunrise

7

Bij een collectie horen natuurlijk lipproducten. Dit keer geen heftige lipstick maar twee mooie lipglosses. Ik heb de lichtste variant in de kleur ‘Glossy Sunrise‘, een lichte nude/perzik tint met kleine shimmers en een prachtige glans.

Nu ben ik niet een hele grote liefhebber van lipgloss maar het valt mij op dat deze erg fijn aanvoelt op de lippen. De glans is heel natuurlijk en past mooi bij een zomerse look.

Hieronder de swatch van de lipgloss.

12

Sunshine Eyeshadow – Sun Bath

8

In totaal zijn er maar liefst 4 tinten oogschaduw in de collectie. Zo heb je:

N0. 15 Coconut
No. 21 Sand Beach
No. 26 Blazing Sun
No. 31 Sun Bath

Net als bij de prachtige blush zit ook in de oogschaduw het patroontje van een zonnetje verwerkt. Ik vind het een leuk detail. De oogschaduw heeft een fijn textuur dat bestaat uit fijne parels en speciaal geselecteerd pigment. Ook zijn de oogschaduws vrij van parfum, lanoline en parabenen.

9

Hieronder de swatch van de oogschaduw.

15

Hieronder de zomerse look die ik heb gemaakt met de producten. ( Dit was voor ik mijn haar kort knipte

Untitled-1

Art Couture Nail Lacquer – Beach Life

6

Als laatste uit heb ik een nagellak die ik je wil laten zien in een hele zomerse oranje tint genaamd ‘Beach Life’ In totaal zijn er drie verschillende kleur:

No. 926 Beach Life
No. 933 Summer Breeze
No. 936 Sun-kissed

10

Hieronder heb ik twee laagjes aangebracht op mijn nagels.

17

2

De producten vind ik stuk voor stuk prachtig. Vooral de blush heeft zeker mijn hartje gestolen door de prachtige neutrale gloed die het achterlaat op mijn huid. De oogschaduw heeft een sterk pigment en fijne structuur, de lipgloss voelt prima op de lippen en de speciale eyeliner is ook makkelijk te gebruiken. En als laatste de nagellak, hier was ik hele benieuwd naar. De kleur en de glans in het potje is exact dezelfde kleur wat je krijgt op je nagels, brengt mooi aan en dekt goed.

Ik ben zeker enthousiast over alle producten en deze hele collectie in zijn totaal. Ik krijg er de zomerkriebels van! 0

Verkrijgbaar bij de Douglas!

Wat vind jij van deze collectie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram