ARTDECO | Hello Sunshine make-up collectie’16

ARTDECO | Hello Sunshine make-up collectie’16

Als ik aan de collectie van Artdeco denk dan denk ik aan mooie limited producten met prachtige patroontjes in de poeders. Ik heb al een aantal collecties voorbij zien komen en mogen testen, en iedere keer ben ik weer verrast.

Zo ook toen ik de nieuwe spring/summer collectie ontdekte, een collectie geheel in het teken van warme bronstinten. Maak kennis met, ‘Hello Sunshine’. Ik ontving een aantal items om te testen!

art1

De Hello Sunshine collectie is een zomerse collectie met warme bronstinten die je look een sunkissed teint geven met een zijdezachte glans. Ik krijg ieder geval al helemaal de kriebels als ik de producten zie. De uitstraling ziet er namelijk erg aantrekkelijk uit om een mooie look te maken.

art2

Bronzing Powder (€19,95)

Het eerste product wat ik je wil laten zien is de prachtige bronzer uit de collectie. In totaal zijn er 2 varianten verkrijgbaar, de natural en de almond. Ik heb zelf de almond versie met de donkere teint erin. In de bronzer zelf zit een mooi reliëf verwerkt wat het product een nog zomerse uitstraling geeft. Een bronzer geeft je huid een zomerse gloed, maar is ook te gebruiken om verschillende plekken in je gezicht te accentueren. Deze bronzer van Artdeco is parabenen en geurvrij.

Mocht de bronzer op zijn en hij is je goed bevallen, dan kan je hem opnieuw vullen door gemakkelijk de pan te verwijderen. Een nieuwe refill rost €11,95.

art3

Hieronder de swatch van allebei de tinten. Je kunt ze apart van elkaar gebruiken maar ook samen als zomerse gloed op je huid.

art13

Long Lashes Mascara (€13,95)

Een nieuwe mascara ontdekken vind ik altijd leuk, ik heb namelijk zelf inni-minni wimpers en ben dan altijd erg benieuwd wat een mascara mijn wimpers kan bieden. De nieuwe mascara van Artdeco ziet er ieder geval erg mooi uit in de rosé gouden verpakking. Over het borsteltje ben ik ook best tevreden, hij is namelijk vrij dun en zonder teveel poespas. De mascara bevat pantheon, vitamine e en carnaubawas om je wimpers soepel te houden. Daarnaast is die klinisch getest en geschikt voor gevoelige ogen en mensen met lenzen.

art4

art5

Color Lip Shine | Shiny Bronze (€14,95)  & Long-wear Lip Color | Rich Papaya (€10,95)

Lipproducten kunnen natuurlijk niet ontbreken in een nieuwe collectie. Hello Sunshine bevat 2 verschillende soorten, de Color Lip shine varianten en de Long-wear lip color varianten. Van allebei ontving ik èèn product om te testen.

De Color Lip shine ontving ik in de warme brons tint, ‘Shiny Bronze’. Deze zit gehuld in een mooie zwarte huls wat direct luxe doet uitstralen. De structuur is prettig en brengt zacht aan op de lippen. Het product is siliconen, parabenen en parfum vrij.

De Long Wear lipstick zit in een slanke verpakking met ook weer de mooie zwart/luxe uitstraling. De kleur die ik hiervan heb ontvangen is opvallend oranje. Ik twijfelde direct of deze kleur wel bij mij zou matchen. Deze lipstick heeft ook weer een fijne zacht textuur maar brengt wel wat moeilijker aan. Verder heeft hij een vanille geur en een vochtinbrengende formule waardoor je lippen voller en gezonder lijken.

art6

Long Wear Lip Color | Rich Papaya

art7

Color Lip Shine | Shiny Bronze 

art8

Hieronder de swatches van allebei de lipkleuren. Op het eerste gezicht zijn het geen tinten die ik snel zelf zou kiezen.

art9

Golden Bronze Oil Drops (€17,95) 

Het volgende product deed mij eigenlijk direct denken aan een mooie goud/brons kleurige nagellak. Pas bij het fotograferen van de producten kwam ik erachter dat het gaat om Oil Drops. Een product dat je huid van kleine vlekjes en verkleuringen kan omtoveren tot een subtiele bronze teint dat perfect past bij de zomer. De olie is voedend waardoor het ook direct je droge huid verzorgt, bisabolol die je huid kalmeert en jojoba olie die je huid zacht en soepel maakt.

Naast je gezicht kan je de olie ook aanbrengen in je haar voor een gouden gloed. Je wast het er gemakkelijk weer uit.

art10

Hieronder de olie direct aangebracht op mijn huid. De olie is een beetje oranje met heel veel shimmers erdoor. Voor de rest voelt het erg zacht aan en trekt het snel in de huid.

art11

Eenmaal de olie ingetrokken in mijn huid is dit het resultaat. In zie vooral veel shimmers waardoor ik dit product zelf niet zo snel op mijn gezicht zou doen.

art12

Hieronder het resultaat van de bronzer aangebracht op mijn huid, de mascara en de Long Wear lipstick in Rich Papaja. Ik draag trouwens geen foundation op de foto’s!

artdeco1

Hieronder het resultaat van de bronzer aangebracht op mijn huid, de mascara en de Color Lip shine in Shiny Bronze.

artdeco2

De bronzer vind ik zowel in de verpakking als op de huid een erg mooi en fijn product. In het doosje ziet hij er mooi uit maar ook op mijn huid valt die mooi op te bouwen en kan je je huid in de zomer voorzien van een mooie brons. Toch denk ik wel dat de Naturel ipv. de Almond beter is om te kiezen gezien mijn licht huidskleur nu, maar voor de zomer wanneer ik wat bruiner ben matcht die prima. De mascara vind ik zelf ook prettig, het borsteltje is lekker compact en klein waardoor je gemakkelijk overal bij kunt. Over De long wear lipstick in Rich Papaya zou ik zelf niet zo snel kiezen de Color Lip Shine in Shiny Bronze vind ik daarin tegen wel een mooie neutrale tint om te dragen. Het product waar ik persoonlijk minder enthousiast over ben zijn de Golden Bronze Oil Drops, ik zou dit niet zo snel op mijn huid aanbrengen vanwege de hoeveelheid glitters.

art1

De producten van Artdeco zijn verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

23 Reacties

 1. 29 april 2016 / 07:11

  Ik heb zelf de prachtige blush, maar ik ben ook enorm benieuwd naar de bronzer! Prachtige foto’s trouwens.

 2. 14 april 2016 / 19:29

  Wat een fijne foto’s toch weer! <3 Ik had deze producten in het persbericht gezien en vond ze niet heel erg bijzonder helaas.

 3. 14 april 2016 / 17:51

  De producten zien er goed uit he. Ik ben met name echt dol op de bronzer

 4. 14 april 2016 / 16:42

  Ziet er een leuke collectie uit!
  Liefs,
  Yara

 5. 14 april 2016 / 13:54

  De lipsticks zou ik eigenlijk ook niet zo snel kiezen, doe mij maar gewoon lichtroze 🙂 En ik vind de bronzer vooral heel erg mooi uit deze lijn <3

  • 14 april 2016 / 14:05

   Jaa ik zou ook sneller gaan voor een mooie roze tint, staat net iets mooier!

 6. 14 april 2016 / 13:37

  Ten eerste wat een prachtige foto’s! ik heb ook een doosje staan en die ga ik zaterdag swatchen, ik ben zeer benieuwd!

 7. 14 april 2016 / 10:57

  Wat leuk dat je zoveel items hebt ontvangen. Ik had de Rich Papaya en vind het inderdaad een moeilijk kleurtje. Jammer want de rest van de kleuren zijn wel erg leuk hoe ik het op internet zo zie 🙂 Mooie foto’s heb je gemaakt. De bronzer vind ik ook prachtig. Ik dacht precies hetzelfde over de ‘nagellak’ haha. Ik typte al nagellak toen ik las : oil drops. Haha 😉

 8. 14 april 2016 / 10:14

  Erg mooie foto’s heb je weer gemaakt! Eigenlijk heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd..

 9. 14 april 2016 / 09:08

  Toffe collectie hé? Ik vind de producten ook erg fijn.

 10. 14 april 2016 / 08:35

  Weer een onbekend merk voor mij. De verpakkingen ogen erg mooi en luxe zeg. De bronzer ziet er goed uit. En die mascara lijkt me ook fijn. Ik hou van dat soort borsteltjes.

 11. 14 april 2016 / 08:30

  Wat fijn zo’n grote review! Ik vind je totale look zo zomers, echt heel mooi. x

 12. 14 april 2016 / 08:04

  Vooral de bronzer vind ik prachtig, alleen al dat patroon!

 13. 14 april 2016 / 05:47

  De long wear lipstick in Rich Papaya vind ik niet zo geweldig. Deze lipstick in Bronze vind ik dan wel weer mooi :-). Op de swatch vond ik het juist andersom haha!

  • 14 april 2016 / 08:27

   Jaa de Rick Papaya is een moeilijk kleurtje 😛 Ik zou het niet zo snel kiezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram