ARTDECO || Arctic Beauty collectie

ARTDECO || Arctic Beauty collectie

ArtDeco vind ik een hartstikke leuk merk en ik schrijf er altijd met liefde over. Vooral de speciale LE collecties trekken vaak mijn aandacht omdat er dan pareltjes in zitten om u tegen te zeggen.

Het is tijd om alvast iets vooruit te kijken naar de nieuwe wintercollectie van ArtDeco genaamd Arctic Beauty. Benieuwd naar deze producten? Kijk snel mee!

a2

De nieuwe Arctic collectie is geinspireerd op heptarchie kleurenspectrum wat je kunt vinden in het Noordpoolgebied met ijskristallen, betoverende auroras en gletjeslandschappen. Kortom, prachtige producten die passen bij de winter en ook nog is in een verpakking met ijskristal design.

In totaal zitten er maar liefst 14 producten in de Arctic Beauty collectie. Ik heb een aantal producten ontvangen die ik je ga laten zien.

Arctic Beauty Blush || Ice Garden 

a3

Een pronkstuk uit de collectie is de blush in Ice Garden. Dit is een blush met een combinatie van 3 verschillende subtiele kleuren met een lichte glans. De verpakking past helemaal bij de collectie en ziet er leuk uit met de ijskristallen op het doosje. a4

Net als het doosje heeft de blush zelf ook een prachtig reliëf van ijskristallen. Het is bijna te zonde om de kwast erdoorheen te halen.

a5

a6

Hieronder het resultaat van de blush aangebracht op mijn wangen. De kleur is subtiel maar toch erg warm. Ik vind hem mooi! blush

Arctic Beauty Glam Vintage shimmer Cream || Starlight Rosé

a7

In de Arctic Beauty collectie zit een Glam Vintage Shimmer Cream. Deze is er één variant de, Starligt Rosé. In het doosje alleen al ziet die er geweldig en glamorous uit. De shimmer cream is bedoelt om een beetje extra accenten glim te creëren bijvoorbeeld op je oogleden, je wangen en decolleté. a8

Hieronder het resultaat van de cream aangebracht op mijn ooglid. Ik heb een klein beetje van de cream op mijn ooglid gebracht met mijn vinger. Nu houd ik niet zo erg van heftige glim en glitters op mijn oog, toch is het leuk voor een feestje als extra touch.

ogen

a16

Arctic Beauty Lip Gloss || Glam Frozen Orchid

a9

Zoals ik al vaker heb geschreven ben ik steeds meer de lipgloss gaan liefhebber. Ook nu weer heb ik een prachtige lipgloss ontdekt die ik zeker vaker erbij zou pakken om te dragen. Het gaat om de Glam Stars Lip Gloss. Ik heb de kleur Nr. 31 Frozen Orchid, deze geeft je lippen een roze glans. De lipgloss zelf voelt niet echt plakkerig aan en voelt ook comfortabel op de lippen. Verder is hij vrij van gluten, mineralen en oliën. a10

Hieronder het resultaat van de lipgloss aangebracht op mijn lippen.

lipgloss

Arctic Beauty Pure Color Lipstick 

a11

Dan tijd voor de lipsticks van ArtDeco en hier ben ik altijd goed over te spreken. Net als de rest van de producten hebben deze lipsticks uit deze collectie ook een leuke ijskristal op de huls gekregen. In totaal zijn er 3 verschillende kleuren in de collectie, ik laat je er 2 van zien.

De Perfect Color Lipsticks van ArtDeco hebben een romige textuur en voelen daarom heerlijk aan op de lippen.

a12

Cool Orchid 

Cool Orchid lijkt een beetje donker op de foto maar is in het echt iets lichter en zachter van kleur.

a13

Hieronder het resultaat van de lipstick op mijn lippen.

lipstick

Cool Peach 

Cool Peach is een frisse bronzen kleur en geeft vooral een enorme glans.

a14

Hieronder het resultaat van de lipstick op mijn lippen.

lipsi

Nog even de swatches van de lipsticks, zoals je kunt zien is de kleur vooral gemengd met glans. Ik vind het zeker niet verkeerd en Cool Orchid juist een bijzondere mooie kleur. a15

Art Couture Nail Lacquer || Couture Crushed Ice

n1

Een nagellak kan natuurlijk niet ontbreken in een collectie en in Arctic Beauty zitten dan ook 2 lakjes die helemaal passen bij het thema. Ze zijn vol glitters en geven het gevoel van duizenden ijskristallen bij elkaar. Couture Crushed Ice is een metallic roze lakje met een groene tint erin. De nagellakken van ArtDeco hebben een fijne applicator met afronding om de nagellak heel gelijk op de nagels de krijgen. Daarnaast is de droogtijd ook super kort.

n2

Het lakje kan je op twee manieren gebruiken. Zo kan je het als transparant aanbrengen als basislak of als onderstaande foto als laag over een andere kleur heen!

n3

Conclusie:

Ik ben te spreken over de collectie. Vooral de blush heeft mijn hartje gestolen, deze is echt prachtig! Maar ook de lipgloss vind ik een mooi resultaat geven en de lipstick in Cool Orchid vind ik erg draagbaar maar toch net wat anders door de mooie glans. De Shimmer Cream is leuk maar ik denk dat het niet echt een product voor mij is, hou je wel van glitters en opvallende shimmers op je gezicht dan is het een leuk product!

PicMonkey Collage1ArtDeco is eind oktober verkrijgbaar bij Douglas. 

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 10 oktober 2015 / 09:43

  Die blush! Ik denk dat ik een beetje verliefd ben geworden, haha. Ik ga er zeker naar kijken als ik in de Douglas ben.

 2. 10 oktober 2015 / 07:58

  Wauw, wat is ArtDeco toch een mooi merk. Zelf heb ik hier niets van dus ik ben stiekem wel benieuwd. Ik ben vooral verliefd geworden op de lipsticks en de blush vind ik prachtig!
  liefs

 3. 9 oktober 2015 / 22:13

  Wauw wat heb je er toch weer een prachtige review van gemaakt. Ik sta er altijd versteld van hoe goed jij alle soorten lipkleuren kan hebben. Ze staan je allemaal fabulous, fablouise!

 4. 9 oktober 2015 / 21:00

  Wat een mooie collectie. Je hebt het goed op de foto gezet, het oogt heel herfstachtig. x

 5. 9 oktober 2015 / 18:50

  Wat een super mooie collectie, vooral de blush vind ik er heel goed uit zien!

 6. 9 oktober 2015 / 17:38

  Oh wauw deze collectie spat echt van mijn scherm! Zowel het uiterlijk als de producten zelf. De kleuren staan je ook heel erg mooi. Ik voel heel veel liefde hier.. hihi : )

 7. 9 oktober 2015 / 17:25

  Wat een prachtige collectie! Ik vind de blush er heel mooi uitzien, maar de lipgloss kleur is mijn favoriet!

 8. 9 oktober 2015 / 14:13

  Omy die blush! Hij ziet er zo onwijs mooi uit! De andere producten zien er ook echt goed uit.

 9. 9 oktober 2015 / 11:05

  Mooie producten! Vooral die lipsticks zien er mooi uit!

 10. 9 oktober 2015 / 08:13

  Niet alles is helemaal mijn ding. De lipsticks vind ik net wat te ‘ neutraal’ en de shimmer cream is niet zo mijn ding. De lipgloss en blush vind ik mooi!

 11. 9 oktober 2015 / 07:17

  Wauw, wat een onwijs mooie en feestelijke collectie om te zien. Vooral de mooie blush Ice Garden springt er voor mij uit. Het patroontje is zo pretty, en de kleur staat ook heel erg mooi op je huid!

 12. chucky1012
  9 oktober 2015 / 06:15

  Zo die blush zal ik zeker gaan kopen die is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram