Andrélon | Limited Edition | Zomer Care

Andrélon | Limited Edition | Zomer Care

Pluis en droog haar, ik heb het ontzettend erg in de zomer en ik ben dan ook heel erg blij dat Andrélon speciaal voor deze periode een Limited Edition variant op de markt heeft gebracht, de nieuwe Zomer Care lijn.

Deze lijn is speciaal gemaakt om je haar deze zomer extra te verzorgen. Die duiken in de zoute zee en in het zwembad zijn namelijk heerlijk verkoelend voor ons, alleen is ons haar er een stuk minder blij mee. Het resultaat is namelijk ontzettend dof, droog en pluizig haar. Ik kan erover meepraten want van alle 3 heb ik zelf enorm last.

De nieuwe Zomer Care lijn van Andrèlon helpt je de komende zomermaanden hier doorheen en heeft een extra power-boost aan je haar zodat je naast je mooi gebruinde huidje ook gewoon stralend haar hebt. Tijd om deze 2 hulptroepen naar je badkamer te halen dacht ik zo.

De lijn bestaat uit een shampoo en conditioner die allebei verrijkt zijn met keratine en collageen. Ze geven je haar een intensieve verzorging die het nodig heeft. Je haar bestaat namelijk van nature gedeelte uit keratine en dankzij deze producten geven ze weer dat beetje terug om het te laten glanzen!

De geur van deze lijn past trouwens ook perfect bij de zomermaanden, ze creëren een effect alsof ik op een heerlijk strand lig in het zonnetje te genieten met een cocktail. Heerlijk fris en zoet!

De afgelopen weken heb ik deze producten gebruikt en ik moest wel lachen omdat iedere keer na gebruik mijn moeder het direct opviel dat mijn haar er gezond uit zag. Ze zij direct ‘jeetje wat ziet je haar er goed uit, jij hebt zeker een maskertje gehad’. Nee dat was geen masker, dat was deze combi van producten. Ze werken ontzettend goed en mijn haar lijkt echt een stuk gezonder en glanzender. Ik denk dat ik ze ook na de zomer graag nog even door gebruik!


Andrélon is verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister voor €3,99 per stuk.

Welke shampoo & conditioner gebruik jij op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. Kim
  24 augustus 2017 / 07:42

  Fijne review!
  Ik gebruik ook graag de producten van Andrelon. Ben benieuwd naar deze nieuwe LE variant. Als ik ze in de winkel tegen kom neem ik ze zeker mee.
  Liefs kim

 2. Joanne
  24 augustus 2017 / 07:42

  Klinkt goed 😀

 3. Donna
  22 augustus 2017 / 14:05

  Hier ben ik heel benieuwd naar.
  In de zomer is mijn haar ook altijd zo droog. Toch even proberen 😀

 4. Anoniem
  22 augustus 2017 / 14:05

  Lijken mij heerlijke producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram