Andrélon Aloë Vera Repair Review

Andrélon Aloë Vera Repair Review

De zomer is heerlijk maar óh wat doet het toch veel met mijn haar. Van mijn warme intens donker bruine kleur ben ik nu veranderd naar een bruine pluisbos met allerlei lichte, vervaagde plukjes erdoorheen. Mijn haar heeft veel te voortduren. De zon, het zeewater en het strand hebben veel impact erop gehad en daarom schreeuwde het echt om hulp.

Gelukkig kwamen de hulptroepen al snel langs toen ik een geweldig pakket van Andrélon binnen kreeg met daarin nieuwe producten. Andrélon heeft maar liefst 2 nieuwe lijnen uitgebracht waaronder de ‘Aloë Vera Repair’. Deze ben ik gaan testen en hieronder lees je er meer over. Kijk mee!


Een nieuwe lijn die speciaal geschikt is voor (zeer) beschadigd haar. Iets wat ik echt even kan gebruiken naar al die invloeden van buitenaf. Mijn haar ziet er namelijk futloos en droog uit, en veel kun je er niet mee doen. Ik keek dan ook zeker uit om deze lijn te proberen. Over het algemeen ben ik altijd zeer tevreden over de producten van Andrélon. Ik heb echt zelfde een product of lijn geprobeerd die mij niet goed is bevallen. Ik kijk er dan ook altijd erg naar uit wanneer er een nieuwe collectie komt. Vorig jaar had Andrélon de ‘Zomer Care’ Limited Edition. Ook deze lijn was perfect voor droog en pluizig haar en vond ik echt geweldig!

In de Aloë Vera Repair collectie zitten 3 producten:

  • Andrélon Aloë Vera Shampoo
  • Andrélon Aloë Vera Conditioner
  • Andrélon Aloë Vera Masker

De Aloë Vera lijn is een echte boost voor je haar met daarin 2 super groene krachtpatsers, Aloë Vera en Avocado. Beide ingrediënten zorgen voor een hydraterende en voedende werking voor je haar waardoor het binnen nog-time weer lekker zacht en soepel voelt.

De geur van deze lijn is heerlijk verkwikkend en niet overdreven. Lekker om je dag mee te beginnen of om mee af te sluiten. Avocado is natuurlijk niet alleen lekker om te eten, het is ook voor je haar een echt boost. Avocado is namelijk rijk aan essentiële vetzuren die een voedende werking hebben op zowel je huid als je haar. Aloë Vera kennen we natuurlijk allemaal en staat als sinds de Oudheid bekend om de helende en intense hydraterende eigenschappen. Deze combi zorgt voor zijdezacht haar dat soepel is en er stralend uitziet.

Het is natuurlijk altijd lastig om je mening te geven en te geloven als het gaat om verzorgingsproducten. Ik heb de 3 producten gebruikt en ik ben heel erg blij met deze nieuwe lijn in mijn badkamer. Van het pluizige haar ben ik af en ervoor terug heb ik soepel haar dat makkelijk doorkambaar is en mooi valt. Het haar is super zacht en ruikt heerlijk en ik merk dat het echt een oppepper is geweest voor mijn droge haar.

Mijn haar ga ik na de zomer weer even lekker verven zodat het er nog wat meer levender komt uit te zien maar tot die tijd ben ik allang blij dat het droge en doffe er een beetje af is. En dat ik het gemakkelijk weer los kan dragen zonder dat het lijkt 0p een suikerspin.

Om je haar echt even een oppepper te geven wat mijn haar bijvoorbeeld nodig had, is het het ook echt heerlijk om het masker te gebruiken. Deze breng je aan na de shampoo en laat je even inwerken. Nadat je het masker weer hebt uitgespoelde kun je nog wat conditioner aanbrengen, dit zorgt ervoor dat de haarscrubben weer sluiten en je haar makkelijk doorkwambaar wordt. Het gebruiken van een haarmasker doe ik het liefst 1 keer in de week. Na gebruik voelt altijd zo fijn en de geur ervan is echt heerlijk. 

Conclusie – Opnieuw heeft Andrélon een lijn uitgebracht die ik heerlij vind en waarbij ik merk dat hij goed is voor mijn haar. Ik vind de geur lekker en dat ik zie dat mijn pluizige/beschadige haardos een boost krijgt, dan word ik al helemaal blij. Het enige nadeel wat ik altijd blijf houden bij de haarverzuring van Andrélon is dat het vaak SLS bevat. Hier ben ik geen liefhebber van en zie ik liever niet op de etiketten terug komen. Als dit nou in de toekomst helemaal eruit kan worden gehaald, zijn we helemaal blij!


Tip van Andrélon
Honderd borstelslagen per dag voor mooi gezond haar, is een fabeltje uit de sprookjesboeken.
Borstel je haar gedurende de dag juist niet te vaak, en zeker niet als het nat is. Vochtig haar is extra kwetsbaar voor beschadigingen. 


De producten van Andrélon zijn verkrijgbaar bij de drogist als Kruidvat, Etos en supermarkt Albert Heijn.
De shampoo kost €4,79, de conditioner kost €4,79 en het masker 4,99

Gebruik jij wel is haarproducten van Andrélon?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 5 augustus 2018 / 00:11

    Klinkt super! Door de zon krijg ik al gauw uitgedroogd haar dus lijkt me heel fijn. 🙂

  2. 1 augustus 2018 / 23:14

    ah klinkt super ik ben sowieso fan van aloe vera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram