Alles wat je wilt weten over leren tassen

Alles wat je wilt weten over leren tassen

Tassen, soms zou je zonder willen. Maar met alles wat je wilt gaan doen is het altijd zo handig om een tas mee te nemen. Je kunt al je spullen gemakkelijk opbergen en hoeft niet alles vast te houden. Iedereen die van praktische en mooie items houdt, houdt dus ook van leren tassen. In dit artikel lees je alles over leren tassen.

Kwaliteit boven kwantiteit

De kwaliteit van een tas is erg belangrijk. Vooral als je tijdloos model koopt hoop je er zo lang mogelijk van te genieten. Tassen zijn altijd een leuke investering, vooral omdat ze langer meegaan dan andere accessoires. Het is leuk om altijd trends te volgen maar soms is een goede basic everyday bag ook fijn om te hebben. Een mooie leren tas zoals een Burkely is een mooie en gode basis voor elke vrouw. Je kunt kiezen uit veel verschillende modellen en kleuren, daardoor is de tas voor elke gelegenheid te gebruiken en is daardoor multifunctioneel. Met tassen is het ook goed om gewoon je eigen stijl en gevoel te volgen. Veel leren tassen van goede kwaliteit behouden hun waarde en kun je dus goed verkopen zodra je erop uitgekeken bent.

Bron Pexels – Godisable Jacob


Voordelen van de leren tas

Een van de belangrijkste voordelen van leren tassen is hun duurzaamheid. Leer is namelijk een materiaal dat slijtvast is. Dit wil zeggen dat het materiaal bijna niet slijt of heel erg langzaam. Daardoor kun je langer van je item genieten en daar wordt iedereen erg blij van. Synthetische materialen slijten tot tegenstelling van leer wel veel sneller. Ook behoudt een leren tas van goede kwaliteit zijn vorm en model gedurende zijn leven. Leren tassen heb je in veel verschillende modellen zoals een clutch, rugzak en een laptoptas. Dit betekent dat je voor elke gelegenheid een duurzame tas kan gebruiken met enorm veel plezier. Ook zijn leren tassen enorm comfortabel om te dragen. Dit komt doordat het leer naar je lichaam vormt en hierdoor uiteindelijk helemaal mooi aansluit op je lichaam. Hierdoor kun je op lange termijn gemakkelijk een zware tas dragen.

Onderhoud

Hoewel leren tassen duurzaam zijn, hebben ze heel wat onderhoud nodig. Vooral als je de tas er op zijn best uit wil laten zien. Het is daarom belangrijk om de tas uit direct zonlicht en uit vochtige plekken te houden. Om de paar maanden wil je de tas invetten en dus conditioneren. Door dit te doen houdt je het leer soepel en zijn barsten in de tas te voorkomen. Je moet ook niet vergeten dat zodra je een nieuwe leren tas gekocht hebt deze in te spuiten. Hierdoor hou je veel vuil en vocht op afstand. Verder kun je je tas schoonmaken met een droge stofdoek. Hiermee kun je de tas zo nu en dan even afnemen. Met de juiste zorg gaat je tas dus jaren mee!

Bron Pexels – Pixabay


Wat vind jij van leren tassen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram