Alles over wimperserums!

Alles over wimperserums!

Er zijn tegenwoordig ontelbare mogelijkheden om met make-up jouw ogen te laten stralen. En wie wil er nu niet van die mooie lange wimpers?  Vaak gebruiken we mascara of zelfs wimper extensions om onze ogen er nog mooier uit te laten zien, maar deze producten kunnen je wimpers op lange termijn verslechteren.

Daarom zijn wimperserums een natuurlijke manier je wimpers kunnen verlengen. Maar hoe breng je een wimperserum eigenlijk op de juiste manier aan? Dit kan soms nog een uitdaging zijn, want ieder merk is anders. Dus voordat je enthousiast aan de slag gaat, vertellen wij je graag alle ins en outs over wimperserums. 


Hoe gebruik je een wimperserum

Dit klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar toch doen weinig mensen dit; de gebruiksaanwijzing lezen. In de gebruiksaanwijzing beschrijft een merk heel precies hoe het wimperserum gebruikt moet worden en zo weet je dus precies hoe je het beste het product kunt gebruiken. 

Voordat je een wimperserum daadwerkelijk aanbrengt op je wimpers, is het belangrijk dat je dit eerst goed schoonmaakt. We raden aan om het wimperserum voor het slapen gaan aan te brengen, dus kun je je avondritueel gewoon volgen. Je verwijdert alle make-up resten, brengt eventueel een verzorgende crème aan op je gezicht, maar je zorgt ervoor dat je ogen en wimpers droog en schoon blijven. Nu kun je het wimperserum aanbrengen op schone ogen, waardoor je het beste resultaat krijgt. 

Bij het aanbrengen begin je bij de binnenste ooghoek en werk je langs de wimpers naar de buitenste ooghoek. Herhaal dit ook bij het andere oog. Je hoeft op de onderste wimpers geen serum aan te brengen, want met een paar keer knipperen komt het hier ook wel terecht. Laat het een paar minuutjes intrekken en borstel eventueel nog even de wimpers na. Misschien heel vanzelfsprekend, maar zorg ervoor dat het wimperserum niet terechtkomt in je ogen.

Voor het beste resultaat raden we je aan om dagelijks het wimperserum te gebruiken, maar gebruik het niet maanden lang achter elkaar. Probeer het bijvoorbeeld om de maand en bekijk het resultaat, je kunt altijd nog beslissen om het iets vaker te gebruiken. 

Bron Pexels – Karolina Grabowska


Now it’s your turn

Nu weet je precies hoe je het beste een wimperserum kunt aanbrengen en kun je zelf lekker aan de slag. Er zijn veel verschillende merken dus onderzoek welke jij denkt dat het beste bij je past. Het is natuurlijk soms ook nodig om een tijdje te testen welk product het beste bij jou past, dus geef dat ook even de tijd. 


Ben jij bekend met wimperserum?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram