Alles is liefde met HEMA!

Alles is liefde met HEMA!

hema1Afgelopen weekend liet ik je alvast de heerlijke Valentijn producten van LUSH zien, naast LUSH kan HEMA er ook wat van, een assortiment met allerlei cadeautjes om jezelf of je geliefde mee te verrassen.

HEMA heeft van alles om deze dag te laten slagen: van chocolade en rozenblaadjes tot een hartjestaart of-ballonnen. Kijk mee! image015 image016

De leukste cadeautjes voor je Valentijn vind je bij HEMA, zoals een fotoboekje voor jullie leukste herinneringen of schrijf op de hartvormige sticky notes waarom jouw Valentijn de leukste is! Je liefdesbrief maak je met de stempelset nog specialer. Weet je niet van welke bloemen jouw geliefde houdt? HEMA heeft knutselbloemen die bij iedereen in de smaak vallen.

image017Met chocolade verover je het hart van jouw Valentijn. Zoetigheid valt altijd goed in de smaak. Bonbons, hartpetitfours, valentijnstaart of –tompouce zullen zeker gewaardeerd worden.

Het gebak is verkrijgbaar vanaf 7 tot en met 14 februari.
De partygoods zijn vanaf 20 januari in alle HEMA filialen verkrijgbaar.

Wat vind jij van de Valentijnsdag producten van HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram