Adidas Stan Smiths Zebra + Inspiratie!

Adidas Stan Smiths Zebra + Inspiratie!

a1

Witte sneakers zijn in het lente/zomer seizoen niet weg te denken in het straatbeeld. Ze zijn ongelofelijk stijlvol en goed te combineren. 

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik vroeger helemaal niet weg was van sneakers, het liep wel fijn maar ik vond het niet bij mij passen. Dat is compleet veranderd sinds de sneaker trend zich een jaar geleden liet zien.

a3Ik kocht de bekende Nike Free Run schoenen en betrapte mij er zelf op dat die ik vaker aan had dan hakken. Ik ben dus helemaal om en ook nu als het gaat om witte sneakers, voor het voorjaar en de zomer zijn dit geweldige items en draag ik het graag.

a2

Nu heb ik nieuwe sneakers van Adidas die ik je graag wil laten zien. Deze komen uit de webshop Def-shop waar je terecht kunt voor een hele hoop verschillende kledingstijlen. Waaronder ook de stoere streetwear merken als Adidas,nike en Vans. Tussen de items van Adidas kwam ik deze geweldige sneakers tegen. Ik was direct verkocht toen ik de zebra print op de hak zag staan, wauw hoe gaaf zijn die!  De schoen is zo clean en toch zo stijlvol en stoer.

Enkele witte sneakers uit de webshop. 

schoenen

Je kunt de sneakers op heel veel manieren combineren, of je nu graag een een spijkerbroek draag of liever een jurkje. met sneakers kan je een hele hoop. Ik vind het heel tof om deze witte sneakers te dragen met een boyfriend jeans en een zwarte skinny jeans. Maar ook wanneer de temperatuur warm genoeg is zal ik ze zeker is aan doen onder een zwart stretch rokje.

Bron – Weheartit.com

schoenen1

Draag jij graag sneakers?
Wat vind jij van witte sneakers? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram