Adidas | Rosé Meets Winter Wonderland

Adidas | Rosé Meets Winter Wonderland

Als het aan mij ligt heb ik nu wel weer genoeg van de winter gezien, de temperaturen mogen wel omhoog en ik wil het liefst zonder jas naar buiten kunnen. Ik kan niet wachten om mijn garderobe weer in te richten voor het voorjaar en dat ik eindelijk kan genieten van lichte jeans gecombineerd met witte Adidas sneakers!

De witte sneaker trend was vorig jaar al een hele hype en zelfs in het najaar waren ze nog door te dragen. Nu moet ik wel zeggen dat ik het in het najaar/winter iets minder vind maar zodra het voorjaar om de hoek komt dan haal ik ze gelijk uit de kast. Voor nu heb ik ieder geval al wel even mijn nieuwe ‘schone’ sneaker uit de doos halen, ik heb namelijk een nieuwe paar Superstar Adidas sneakers met rosé goud en ik ben er helemaal verliefd op. Dan maar lekker in huis dragen!

adidas2

Vorig jaar droeg ik onwijs veel mijn Adidas Stan Smith sneakers met zebra print maar deze zijn door vele dragen niet meer om aan te zien. Wit zullen ze niet meer worden en de zool binnenin de schoen is al helemaal een ramp (en deze kan er niet eens uit…)

Met veel liefde haalde ik dan ook een nieuw paar uit de doos, nog zo mooi glanzend wit en geen beschadigingen.

adidas5

De Superstar sneakers waren vroeger al hot maar deze klassiekers zijn ook dit jaar weer helemaal in. Daarom is het zo leuk dat de schoenen wel blijven veranderen en met de trends meegaan. De trend met rosé en brons is al leuk en ik zag zelfs een variant met de toffe hologram style.

Wist je trouwens dat de Adidas Originals sneakers al vanaf 1920 in onze modewereld een plek hebben? Volgens mij heeft iedereen wel een paar liggen!

adidas6

Sneakers zijn goed te combineren, dragen met een jeans of een leuk jurkje, het kan allemaal! Ik vind het vooral heel leuk om deze te combineren met een denim skinny jeans van Pull & Bear en mijn heerlijke los vallende blouse van de Zara. De blauwe tint van de blouse en het denim vind ik heel mooi matchen met de rosé kleur op de schoenen en wit met denim is ook altijd een favo combi van mij.

adidas11

adidas3

Deze Superstar sneakers hebben wel een uitneembare zool waardoor je deze makkelijk kunt verwisselen met bijvoorbeeld een nieuwe. Dit vind ik zelf ideaal omdat ik graag op blote voeten in sneakers loopt. Na loop van tijd is het dan wel zo fris deze opnieuw te vervangen.

Ik ben ieder geval ontzettend blij met dit mooie paar dames sneakers, nu alleen nog naar buiten op het moment dat het zonnetje schijnt en binnen als ik aan het werk ben maar straks als het voorjaar echt doorbreekt, doe ik ze niet meer uit.

adidas0

Deze Adidas Superstar sneakers zijn verkrijgbaar bij Sooco.nl

Draag jij ook graag sneakers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. Emilia
  7 maart 2017 / 22:17

  Hallo

  Ik vind dit supertoffe sneakers! Ik zou ze ook graag kopen maar twijfel over de maat. Draag jij ze strak of zijn ze normaal van maat bij jou? Alvast bedankt! En heel mooie foto’s trouwens!

  • 8 maart 2017 / 09:15

   ik heb maat 38,5 normaal zit ik vaak tussen de 38 en 39 te twijfelen. 38,5 is perfect voor mij. Ze zitten zelfs nog eerder wat te los dan te strak!

 2. Eveline
  24 februari 2017 / 10:36

  Super mooi 🙂 ik wil ook superstar hebben en ik ook graag op blote voeten in sneakers loopt maar mijn vraag is dit schoenen zijn echt dicht en krijg je geen zweet voeten?
  Dankje 🙂

 3. 9 februari 2017 / 19:47

  Wauw ik vind deze echt zo ontzettend mooi! Hele gave schoenen.

 4. 9 februari 2017 / 16:05

  Heel leuk met dat rose gold! Ideaal voor de zomer, can’t wait 😀

 5. Donna
  9 februari 2017 / 10:15

  Super toffe schoen en hele leuke foto’s!
  Ik ben ook dol op sneakers, deze zijn heel leuk voor het voorjaar/zomer!
  Liefs

 6. 9 februari 2017 / 08:09

  Oeeeh! Die sneakers zijn heel erg gaaf! En een leuke outfit ook!

 7. 9 februari 2017 / 05:06

  Wat een prachtige sneakers!
  Mooie keuken 😉
  Leuke foto’s!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram