Action Tip – Home Geurbrander setje!

Action Tip – Home Geurbrander setje!

Naamloos-1

De tijd van geur olie, kaarsen, en olie brandertjes komt er weer aan. De avonden dat je lekker warm voor de kachel kruipt onder het genot van een grote kop thee, kaarsen en een lekker geurtje op de achtergrond. Ik ben ieder geval een ontzettende liefhebber om kaarsjes te branden of een olie brandertje aan te steken. Het is gezellig en ook nog is lekker, vooral in de herfst en de winter vind ik het heerlijk en nu al merk ik dat ik het bijna elke avond doe…

Ik heb al een geur brandertje in mijn bezit maar kwam z’n onwijs leuk pakketje tegen bij de Action dat ik hem mee moest nemen. Namelijk een Geurbrandset met daarin een brandertje en maar liefst 6 geurtjes!

2Het setje is verkrijgbaar in 3 soorten. Zo kun je gaan voor een witte brander, grijs of zwart. Het brandertje zelf is mooi klein en heeft een opening van een hartje.  De geurtjes in de doos zijn allemaal het zelfde en hebben allemaal een leuke vorm en andere kleur. De geuren in het doosje zijn:

Dream
Rose
Vanille
Strawberry
Lavender
Fresh Linnen

3Voor de mensen die nog niet bekend zijn met een geurbrandertje. Bovenin de brander leg je de wax, in dit geval heb ik gekozen voor het roze bloemetje. Onder in de brander steek je een waxinelichtje aan. Zodra dit warm gaat worden smelt de wax en komt er een lekkere geur af.

6Het doosje zoals je hem hieronder kunt zien ziet er ook nog is erg leuk uit zodat het een leuk idee is om aan iemand cadeau te doen.

4Aan de zijkant van de doos staat aangevinkt welke kleur brander erin de verpakking zit en de geurtjes.

5

Mijn eerste indruk van de geuren zelf, vooral de Rose en de Fresh Linnen spreken mij heel erg aan. De andere geuren ruiken goed maar ik ben benieuwd hoe ze gaan ruiken wanner ze in de brander zitten. Ze komen ieder geval heel neutraal over en niet te overdreven sterk!

Verkrijgbaar bij de Action tussen de geurkaarsen voor maar €1,99 per doosje!

Ben jij een liefhebber van geurbrandertjes? Heb jij er al een thuis staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram