Action Tip – Cookie Cutter set!

Action Tip – Cookie Cutter set!

1De Action is serieus de leukste winkel die er bestaat. Er is altijd wel wat te vinden en alles is zo heeeeeerlijk betaalbaar. Gistermiddag eind van de dag besloot ik nog snel een blik te werpen in de Action en kwam ik direct al bij de ingang deze Cookie Cutter tegen, een set met 4 vormpjes om zelf de leukste koekjes te maken!

De tijd van in de keuken staan en lekker bakken is weer aangebroken en spulletjes als dit maakt het nog leuker. Met deze set kan je namelijk je koekjesdeeg een leuke vormpje geven en niet zomaar een vormpje wat we vroeger gebruikte, nee hippe schattige vormpjes!

2Het gaat om een set van 4 ‘steek’ vormpjes. Als ik mij niet vergis is deze doos verkrijgbaar in 2 soorten. Ik heb de variant gekozen die ik het leukste eruit vond zien namelijk met de leuke tekst, en  een gezichtje.

3Op de doos staat duidelijk afgebeeld welke vormpjes je kunt maken. Hoe schattig? Ik kreeg direct zin om koekjes te bakken!

4De 4 vormpjes zijn voorzien van een druk knop, hiermee steek je als het ware het koekje uit de deeg. Alles ziet er zo schattig en lekker roze uit.

6Hieronder de soorten vormpjes die je kunt maken.

Naamloos-1Nu heb ik het nog niet gebruikt maar dat ga ik zeker doen. Ik hoop dat ik er vandaag tijd voor heb want ik kan niet wachten of het resultaat echt zo leuk wordt als het eruit ziet. Ieder geval is het geen ramp voor je portemonnee en zeker het proberen waard. Mocht het mij lukken om vandaag koekjes te maken, dan maak ik zeker een foto op Instagram of een extra artikel!

Deze set met 4 vormpjes kost  €1,29.

Krijg jij ook zin om te bakken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram