Action – Scrunchies

Action – Scrunchies

1

Fashionista’s opgelet! Dat de scrunchies weer terug zijn van weggeweest is al een tijdje bekend, maar ook onze favoriete budget winkel de Acition verkoopt deze accessoires nu in het assortiment…

Ik kan me nog goed herinneren dat ik ze vroeg in mijn haar droeg, lekker opvallend en dik over een knot of paardenstaart heen. Maar ik kan me ook nog goed herinneren dat het helemaal uit was en dat ik ze zelfs afschuwelijk ben gaan vinden. Tegenwoordig zijn ze weer terug en worden ze heerlijk gebruikt als een leuke accessoires om je armen.

2

Je kunt ze vinden tussen de haarspullen. Op het kaartje staat Haarkrinkel/gummie, en op de achterkant staat Scrunchie. Ze zijn verkrijgbaar in het grote formaat zoals we ze kennen en in 2 kleine formaatjes in diverse kleuren en prints.

3

Ik zelf ben gegaan voor 2 floral prints, een roze en bruin/oranje. Allebei zien ze er erg leuk uit als zeg ik het zelf en passen goed bij mijn horloge. Daarnaast kun je ze goed combineren met andere mooie sieraden of natuurlijk als enkele accessoires om je arm. Persoonlijk vind ik ze nu weer erg leuk en geven net dat beetje extra in de zomer in combinatie met een mooi simpel jurkje!

4

5

6

De scrunchies zijn verkrijgbaar voor €0.59 per stuk, wat natuurlijk lekker meevalt.

Wat vind jij van de Srunchies? Hot or Not?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram