Action – Mobiel hangers met lipgloss

Action – Mobiel hangers met lipgloss

action1

Tegenwoordig denk ik echt dat ik nog de enige ben die niet met een telefoon over staat loop. Het klopt helemaal, ik ben een achterblijver want ik geef niet zoveel om een mobiel. Het enige wat ik wel jammer vind zijn de leuke accessories die er verkrijgbaar zijn, want voor mijn telefoon is dat er helaas niet…

Een tijdje terug liep ik door de H&M en kwam ik sleutelhangers tegen met make-upjes eraan voor €4,95. Best leuk en handig dacht ik zo, omdat je dan altijd een leuke gloss en een mascara bij je hebt waar je ook bent, aangezien de telefoon overal mee naar toe gaat. Nu kwam ik bij de Action het zelfde concept tegen alleen dan alleen met een lipgloss van het merk MAX, een leuke bedel en een touch pennetje. Voor de fun en om aan jullie te laten zien heb ik ze gekocht!

action2

Het gaat om een setje met 3 telefoon accessoires. Een lipgloss verkrijgbaar in een roze kleurtje, een leuke bedel verkrijgbaar in verschillende soorten waaronder een snor en een touchscreen pennetje die ik persoonlijk eraf zou halen mocht ik een iPhone hebben. Ik nam er 3 mee die ik persoonlijk het leukste vond! Een diamantje, een glitterbol en de snor. Alle 3 voorzien van een een roze lipgloss met shimmers.

action0

Nu is een lipgloss bij je hebben natuurlijk altijd handig. Je weet maar nooit wanneer prins charming voor je neus staat. Nu ben ik al best wel bekend met de make-up van de Action van het merk MAX en ik ben steeds redelijk verrast wat je voor de ontzettende goedkope prijs krijgt. Daarom ben ik de glossjes natuurlijk gaan swatchen om te kijken of je er iets aan gaat hebben. Ze hebben verder geen namen of nummers maar aan de kleuren kan je wel een beetje zien welke swatch welke is.

action3

Lekker veel shimmers en er komt toch nog wel wat kleur vanaf.

11

Mocht je net als ik ook een achter blijver zijn dan kan je de gloss natuurlijk ook aan je sleutel hanger, iets wat ik namelijk ook altijd bij mij heb!

action4

Ik vind persoonlijk dat de glossjes voor de heerlijke budget prijs erg leuk zijn. Ze zijn handig om mee te nemen en de kleur die eraf komt is ook redelijk. Daarnaast komt er wel veel shimmer vanaf wat natuurlijk leuk is in de zomer en de lichte glossjes zijn ideaal voor een naturelle look. Ook valt me ook dat ze helemaal niet overdreven plakkerig zijn wat vele onder ons niet zo prettig vinden. Kortom, best leuk!

Een setje met 3 hangers is verkrijgbaar voor €0.99 bij de Action op de school spullen afdeling.

Wat vind jij van deze telefoon accessoires?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram