Action | Bubbly Face Mask Review

Action | Bubbly Face Mask Review

Jeetjemina wat is het alweer lang geleden dat ik voor het laatst een beauty review heb gedaan. Maar geen paniek, vandaag review ik voor jullie de Action Bubbly Face Mask.

Een tijdje geleden kwam ik bij Action 2 maskertjes tegen, De Face Sheet Mask Book waar al een review van online staat en dit leuke doosje. Door de verpakking was ik gelijk verkocht. Het zag er zo aantrekkelijk uit en het deed mij een beetje denken aan Benefit. Ik nam hem mee en vandaag deel ik mijn ervaring van dit Action Bubbly Face mask met jullie. Benieuwd? Kijk snel verder!


Bubbly Face Mask

Bubbel maskertjes zijn ontzettend populair en heel leuk om een keer te proberen. Het is niet zomaar een maskertje wat je even op je gezicht aanbrengt, het masker begint namelijk (als het goed is) te schuimen en te ‘bubbelen’ op je huid. Zelf heb ik er voorheen nog geen ervaring mee gehad dus ik was extra benieuwd naar het effect.

zoals ik al in het begin zei vind ik de verpakking er ontzettend leuk en aantrekkelijk uitzien. Het is vrolijk en het trekt direct je aandacht als je het tegenkomt in de winkel.

In het doosje zitten maar liefst 3 losse maskertjes van 7g. Dit is genoeg voor 1 persoon per keer. Verder lees ik op de verpakking dat het geschikt is voor alle huidtypes.

Let er wel op dat wanneer je een gevoelige huid hebt, het beter is om van te voren op een klein stukje huid te testen hoe je huid erop reageert.

Het maskertje bevat zoethout extract en melkeiwit wat ervoor zorgt dat het gaat bubbelen zodra het in contact komt met de huid en de lucht. Bij het openen maken van het zakje liet ik een beetje vallen op de grond en het begon gelijk te schuimen.

De substantie in de verpakking is vloeibaar en transparant wat je gemakkelijk kunt aanbrengen op de huid.


Mijn ervaring met het Action Bubbly Face Mask

Bij het aanbrengen merkte ik gelijk hoe heerlijk fris het masker aanvoelt en naar een paar tellen voel je het kriebelen en begint het te bubbelen. Zo ontzettend grappig om is te voelen.

Je hebt het idee dat het allemaal van je huid af druipt maar dat valt best mee, al begint het zodra het echt helemaal schuim is wel naar beneden te zakken en kan je er beter bij gaan liggen. Ik moesten haasten voor de foto want voor ik het wist was het al van mijn kin gezakt. Haha!

Het maskertje laat je 5 tot 10 minuten op laten zien en vervolgens kun je het met lauw warm water er af halen. Het resultaat is niet alleen een leuke ervaring met het bubbelende effect, ook mijn huid voelt lekker zacht en fris aan.


Voor de prijs en het resultaat vind ik het echt een leuk masker van Action. Het is even wat anders dan die standaard maskertjes of face mask en het resultaat is ook hartstikke lekker. Ik vind het fijn dat het masker geen heftige geur heeft en dat het geen laagje achter laat op mijn huid. Het is xeker eentje die ik vaker ga gebruiken!


Het Action Bubbly Face Mask is verkrijgbaar voor €1,99

Heb jij al ervaring met een bubbel masker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. chucky1012
  6 november 2019 / 15:10

  Dit masker had ik vandaag gebruikt en het is echt top 😉

 2. 11 juli 2019 / 09:12

  Wat is deze leuk! Ik ga ‘m onthouden 🙂

 3. KIM
  11 juli 2019 / 07:25

  Ik ken de bubbly mask al en ze zijn inderdaad erg leuk!
  Deze van de Action ziet er ook goed uit.

  Liefs

 4. Lisa
  11 juli 2019 / 07:24

  Ziet er echt leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram