Action ♥ MAX & More Lipsticks

Action ♥ MAX & More Lipsticks

a1

Bij de Action neem ik regelmatig een kijkje in het make-up schap. Af en toe komen er namelijk nieuwe items te liggen die ik graag wil proberen tegen de heerlijke prijsjes waarvoor het wordt verkocht. 

Nu zag ik tussen de lipsticks die per twee worden verkocht een aantal kleuren die ik nog niet eerder had gezien. Ik twee doosje mee met in totaal 4 lipsticks en ik laat je ze vandaag zien!

a2

Het gaat om de MAX & MORE Lipsticks die in pakjes van twee worden verkocht. Meestal vind ik bij deze lipsticks 1 kleur leuk, maar dit keer vond ik allebei de kleuren die in het pakje waren aantrekkelijk. Ik ging voor twee mooie roze tinten en twee warme paarse kleuren.

Een hele tijd geleden kocht ik al eerder lipsticks bij Action en die zijn mij goed bevallen. Ze zijn ontzettend betaalbaar en de kleur die eraf komt is vaak verrassend. De uitstraling van de lipsticks vind ik ook best meevallen. De huls is zelf een beetje kwetsbaar maar door het zwart en de transparante dop ziet het er best goed uit. Ik heb ook het idee dat de uitstraling veranderd is?!

a3

De kleurtjes! Ik weet helaas niet meer welke bij elkaar in het pakje zaten maar als je het mij vraagt zijn ze alle 4 mooi.

a4

a5

De swatches

a6

Hieronder het resultaat op mijn lippen. Helaas moest ik de foto’s maken in het donker, vandaar dat de foto’s er qua huidskleur er een beetje apart uitzien.

a7

a8

Ik verbaas mij er opnieuw over dat je bij de Action voor zo weinig geld goede lipsticks kunt scoren. De lipsticks zijn goed qua kleuren, brengen makkelijk aan en voelen zacht. Wat wil je nog meer voor die prijs? Alle vier de kleuren vind ik mooi en er even goed uitzien op de lippen als in de huls!

a10

Verkrijgbaar in verschillende combinaties en per setje van twee voor €0.89

Wat vind jij van de MAX & MORE lipsticks? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram