About

Hoi lieve bezoekers

Mijn naam is Laura Louise, ik ben 20 jaar en woon nog thuis samen met mijn ouders, me zus en mijn lieve hond.
Ik heb enorm veel dingen waar ik van hou maar mijn grootste passie’s zijn Ontwerpen, Fashion Beauty & Schrijven.

In mijn vrije tijd ben ik daar ook vooral druk mee, ik volg een grafische opleiding die ik versneld doe & ik hoop ook in dit jaar mijn diploma te kunnen halen.
Naast school ben ik ook in mijn vrije tijd druk bezig met ontwerpen en werk ik als freelancer voor verschillende bedrijven. Ik ontwerp oa. huisstijlen, flyers, logo’s, illustraties en nog veel meer, deze passie deel ik samen met mijn vriend www.jasperdelang.com hij werkt ook als freelancer en is mijn grote voorbeeld, zijn stijl inspireert mij enorm en ik kan veel van hem leren en hij van mij!

Bij het beginnen van een blog heb ik heel lang zitten twijfelen, ik wou het heel graag want mijn liefde voor beauty producten is erg grooot vanaf jongs af aan ben ik in de weer met make-up en werd ik vaak voor tutje uitgemaakt. Al jaren kijk ik naar blogs en dan dacht ik bij mezelf ”dit wil ik ook’ maar er zijn al zo veel beauty bloggers, en die gedachte hield mij tegen. Tot ik op een dag besloot om toch te beginnen met een blog en zou wel kijken hoe het zou lopen.
Nu ik een tijdje online ben vind ik het heerlijk iedere dag weer artikels te schrijven en met mede beauty-lovers in contact te komen .

De naam FAB. staat voor ‘Fashion, Art & Beauty’ het is ontstaan toen ik in bed lag en ik zomaar wat aan het denken was, ik dacht aan fabulous , en wou mijn 2de naam Louise verwerken in de naam zo kwam ik op FABlouise je spreekt Fab uit als Feb zo dat het erg lijkt op fabulous.
Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden en als jullie nog meer over mij willen weten vraag het gerust. Je kunt mij ook volgen op Twitter en op bloglovin!

Enjoy!
Laura Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram