Aankondiging – Offline Shopping Days event

Aankondiging – Offline Shopping Days event

Dames, dames ik heb een hele leuke aankondiging voor jullie, namelijk… 

OfflineShoppingDays.com presents: SUMMER MUST-HAVE DAYS

Een offline shopping weekend met 4 webshops midden in het centrum van Amsterdam
OfflineShoppingDays.com organiseert haar allereerste kleinschalige Offline Shopping Days event op 21 en 22 juli in ‘StudioAms @Beurs van Berlage’. Het thema van dit eerste offline shopping days event is “Summer Must-Have Days” en vier perfect op elkaar aangesloten webshops doen mee met hun uitgebreide collecties vol must-have items voor deze zomer.

Op minder dan van 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, de Dam, winkelstraten Nieuwendijk en Kalverstraat zal het shopping event plaatsvinden. Vanaf 12:00 tot 18:00 is het event op beide dagen gratis te bezoeken.

OFFLINESHOPPINGDAYS.COM
OfflineShoppingDays.com organiseert offline shopping days en geeft je een overzicht van alle offline shopping events bij jou in de buurt, georganiseerd door je favoriete webshops. Het platform is ontstaan om een brug te slaan tussen online en offline shopping. Webshops willen graag meer contact met hun bezoekers en bezoekers kunnen nu de collecties in real-life bekijken en passen.

De georganiseerde events van OfflineShoppingDays.com gaan nog één stap verder en dat is dat zij op basis van thema’s een select aantal webshops uitnodigen om deel te nemen.
Voor dit eerste offline shopping days event is de thema “Summer Must-Have Days” gekozen en daarvoor zijn meer dan 4 webshops uitgenodigd om deel te nemen. De webshops zijn uitgekozen op basis van hun collecties en stijl en hoe goed zij bij elkaar passen om de ideale outfit samen te stellen voor deze zomer. De eerste selectie webshops bestaat uit schoenen-, kleding-, accessoires-, make-upwebshops en meer. De webshops worden gestimuleerd om actief met elkaar samen te werken door vooraf naar elkaars collecties te kijken en daarop passende outfits samen te stellen.

De webshops werken aan één gezamenlijk doel en dat is meer dan een dagje offline shopping bieden. Het gaat om een offline shopbeleving waarbij zij bezoekers kennis laten maken met de verschillende webshops en hoe zij een perfecte outfit kunnen samenstellen – zowel offline als online.
High heels aanbidders kunnen hun hart ophalen bij schoenenwebshop Diewilikhebben.com en vandaar uit hun nieuwste paar heels combineren met trendy jurken van kledingwebshop Trunk V, om vervolgens de outfit compleet maken met de accessoires van In My Dresser. Voor een totale look loop je ook langs make-up webshop Pink Lady Make-up voor een nieuw luchtje, lipgloss of een nieuw lakje voor je nagels. Kortom, je kunt alle webshops op één locatie bezoeken en dat twee dagen lang in de hoofdstad Amsterdam midden in het winkelgebied.

WINACTIES
De deelnemende webshops hebben een goodybag samengesteld met items en waardebonnen met een totale waarde van € 200,-. Deze goodybag wordt op woensdag 18 juli verloot aan één gelukkige winnaar. De winnaar kan deze goed gevulde bag tijdens het event in ontvangst nemen. Om kans te maken op deze goodybag zien we je graag op het event door te klikken op ‘Deelnemen’ van het Facebook event en dit evenement met minimaal één facebook friend te delen.
BONUS GOODY
Sushi & Grill restaurant Kyoto-Cafe ligt op minder dan 3 minuten loopafstand van het event en zal die dag zorgen voor lekkere sushi hapjes. Als extra goody voor de goodybag geven zij één waardebon weg ter waarde van € 50,- ideaal voor twee personen om te genieten van de all-you-can-eat basic menu van € 22,80 per persoon! Om kans te maken op deze bonus goody, zien we je graag op het event door te klikken op deelnemen, het event te delen met minimaal één facebook friend & Kyoto Café te liken.

 

LOCATIE
Het eerste tweedaags offline shopping days event gaat plaatsvinden op de meest ideale locatie, midden in het centrum van Amsterdam. De ruimte is geschikt voor kleinschalig events waardoor je exclusief en knus kan winkelen bij deze fashion-forward webshops. Op minder dan 5 minuten loopafstand is de locatie ‘StudioAms @ Beurs van Berlage’ goed te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station, Q-park De Bijenkorf, Dam, Damrak, Magna Plaza en de winkelstraten de Kalverstraat en Nieuwendijk. De locatie ligt ideaal gelegen midden in het winkelgebied en is daarmee een toevoeging op een vol dagje winkelen in Amsterdam.
ADRES & ROUTE:
StudioAms @ Beurs van Berlage – Oudebrugsteeg 13 – Amsterdam

Lopen: Loop vanaf Centraal Station richting de Dam over de Damrak en steek schuin over naar de noordzijde van Beurs van Berlage en loop het trapje naar beneden.
Parkeren: Dichtstbijzijnde parkeergarage Q-Park de Bijenkorf (Beursplein 15, 1012 JW, Amsterdam)

De gele tasjes geven weer welke overige winkelgebieden nabij gelegen zijn. De blauwe P’s geven weer waar de nabij gelegen parkeergarages Q-Park de Bijenkorf en Q-park de Kolk te vinden zijn. Het mes-en-vork symbool staat voor Sushi & Grill restaurant Kyoto Café. De rode punaise geeft de locatie van het evenement aan.

Mocht je nog vragen hebben of extra informatie willen weten, dan kun je ze stellen in de comments of een mailtje sturen naar: info@offlineshoppingdays.com

Klinkt dit niet ontzettend leuk? Ik heb er iedergeval zin in. Zien we elkaar daar?

Wat vind jij van de Offline Shopping Days event? Ga je erheen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram