Aan de slag met Nailart!

Aan de slag met Nailart!

Dit is de eerste keer dat ik aan de slag ga om een nailart te maken. Ik heb diverse mooie lakjes en handige nagellakpennen ontvangen van nagellakdecoratie.nl en het is hoog tijd om ermee te gaan werken…

Nailarts maken lijkt mij hartstikke leuk om te kunnen, je moet het volgens mij wel in je hebben om een vaste hand en geduld te hebben. Ieder geval kan ik zelf wel uren naar nailarts van anderen kijken, je hebt er echt creatievelingen bij zitten…

Maar Let’s Go aan de slag!

Wat voor materialen ga ik gebruiken?

  • 3 basislakken van Dezzar
  • 3 Nagellakpennen
  • Nagellakremover
  • Waarschijnlijk een heleboel watjes

Hierboven die je de basis lakken van Dezzar, in de kleuren roze, licht roze en een mooie volle wit. Ik ga voor de basis de wit en de roze kleur gebruiken!

Verder gebruik ik de nagellakpennen in mooie feest kleuren. Zo heb ik goud, brons, glitter zilver en glitter goud en als extra een mooie felle roze en parelgroen.

Ik gebruik mijn moeders nagels om mee op te werken, zo kan ik makkelijk oefenen om een vaste hand te krijgen!

Om te beginnen gebruik ik een basislak om een ondergrond te maken op de nagels. Ik begin met een witte onderlaag, hier kunnen de glitters straks mooi op uit komen.

Zoals je kunt zin heb heb je op de nagellak pen 2 functies, zo heb je een kwastje om grove nagellak aan te brengen en een dotting tool waar ook nagellak uit komt om mooi en nauwkeurig de nagellak aan te brengen.

Ik gebruik de eerste pen om met de dotting tool leuke stipjes te maken.

Let op dit is mijn eerste keer overweg met nailart, dus het is echt even de basis wat ik ga doen.

Ook kun je met gebruik van de dotting tool vaste lijntje trekken.

Ik heb ook een nagellak uit mijn eigen stash erbij gepakt in de kleur rood om dat leuk te gaan combineren met de gouden glitters. Op die manier kun je voor de kerstdagen leuke nailarts maken!

Conclusie

Zoals ik al in het begin aangaf, dit is mijn eerste keer met een dunne nagellak pen. Ik heb al gemerkt dat ik ontzettend tril omdat je zo precies mogelijk wilt werken, dus dat betekend nog even door oefenen tot ik ook prachtige creaties als de mona lisa en de nachtwacht op mijn nagels kan maken.

Wat ik wel ontzettend handig vind aan de pennen, dat het makkelijk in gebruik is. Ideaal dat er 2 functies op zitten om mee te spelen. Ook zit er aan de onderkant van elke nagellak pen een klein pinnetje om de dotting tool mee te onstoppen mocht er geen nagellak uit komen.

Ik ga ieder geval door met oefenen!

De nagellakpennen kosten 1,79 EUR per stuk en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. De basislakken kosten 2,24 EUR. Je kunt in de webshop makkelijk betalen met IDeal en je pakketje wordt ook nog is super snel bij je bezorgd zodat je lekker snel aan de slag kunt!

Ben je ook zo benieuwd geworden naar deze producten en wil je ook nailarts gaan maken met de handige nagellakpennen? Neem dan een kijkje in de webshop van nageldecoratie.nl.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram