9X MIJN H&M HOME FAVORIETEN!

9X MIJN H&M HOME FAVORIETEN!

Het was alweer even geleden dat ik lekker door de H&M Home afdeling op internet was wezen snuffelen. En omdat ik weer ontzettend zin had om leuke dingen voor in huis te zoeken besloot ik maar weer een kijkje te nemen. Met als resultaat, weer een hele hoop toffe dingen!

9 van deze toffe items heb ik bij elkaar gezet en zou ik het liefst gelijk in mijn huis plaatsen. Het straalt volop lente/zomer uit en past helemaal bij mijn stijl. Benieuwd? Shop mee! 1. Opbergmand 2.Spiegel 3.Rotan mandje 4. Bloempotjes met schotel 5. Rotan fruitmand 6. Bloempotje 7. Picknickmand 8. Kussenhoes 9. Ronde badmat

Wat vind jij van de items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 15 april 2019 / 18:05

  Zo’n leuke collectie is het weer! Ben echt fan van H&M home. Mag van mezelf niks kopen, maar moest dit weekend wel de H&M in om een bloempot als cadeautje te scoren. Zulke leuke dingen allemaal 🙂

 2. Kim
  15 april 2019 / 08:04

  Leuke items allemaal. Vooral de gele vaas ziet er heel tof uit!

  • Laura Louise
   Auteur
   15 april 2019 / 08:04

   Tof he 😀

 3. 15 april 2019 / 00:34

  Dat bloempotje en die spiegel zijn echt heel tof! Die zou ik ook zo kunnen kopen 🙂 Leuk overzichtje! Ik heb zelf toevallig vorige week bij H&M Home mijn douchegordijn besteld. Bij veel winkels zag ik alleen maar saaie douchegordijnen, terwijl H&M voor de verandering wel leuke en lekker opvallende douchegordijnen te koop had.

  • Laura Louise
   Auteur
   15 april 2019 / 08:03

   Jaaa H&M HOME heeft altijd net wat ‘leukere’ dingen dan veel andere winkels en vaak ook qua prijs helemaal niet heel duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram