9x Mijn favorieten van Sissy Boy Homeland!

9x Mijn favorieten van Sissy Boy Homeland!

Wanneer ik ga winkelen zijn er een aantal winkels die ik altijd even moet bekijken en die echt tot mijn favorieten behoren. Dat is de Dille & Kamille, Sostrene Grene en als klap op de vuurpijl, de Sissy Boy!

Wat hou ik van deze winkel en de hele stijl en sfeer erom heen. Er is altijd wel wat leuks te vinden op woon en kledinggebied. De nieuwe collecties voor de lente stromen weer langzaam binnen en wat is weer veel leuks te vinden op de Homeland afdeling. Ik deel vandaag 9 van deze favorieten met je. Kijk mee! 1. Kussen bloem libelle 2. Toilettas Raffia 3. sieradenstandaard 4. Palm kandelaar 5.Theedoek tucan 6. Citroen wasmand 7. Granola lepel 8. Theedoek schildpad 9. Cakevorkje schildpadje

Wat vind jij van de Sissy Boy Homeland items?
Wat is jouw favoriet?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 18 februari 2019 / 16:22

  Oeh dat lepeltje (7) vind ik heel schattig. Ben zelf nog op zoek naar kleine koffielepeltjes.

 2. 18 februari 2019 / 07:26

  Superleuke items zeg! Vooral dat vorkje met de schildpad vind ik geweldig <3

  • Laura Louise
   Auteur
   18 februari 2019 / 09:31

   Schattig is die he 😀

 3. 18 februari 2019 / 07:23

  Ik hou echt van Sissyboy Homeland! Die sieradenstandaard vind ik heel tof, heb ik een tijd geleden ook naar zitten kijken.

 4. 18 februari 2019 / 06:57

  Sissyboy heeft altijd geweldige home iets! De palmkandelaar, theedoek en wasmand vind ik erg gaaf!

 5. 18 februari 2019 / 06:41

  Sissy Boy is ook zo’n leuke winkel. Ik vind de citroen wasmand het leukst!

  • Laura Louise
   Auteur
   18 februari 2019 / 09:31

   De wasmand is zo leuk, het geeft je badkamer gelijk een lente sfeer! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram