9x MIJN FAVORIETE INSTAGRAM ACCOUNTS!

9x MIJN FAVORIETE INSTAGRAM ACCOUNTS!

Alweer een jaar geleden maakte ik een artikel met daarin een aantal Instagram accounts die ik heel leuk en inspirerend vind om te volgen. Dit artikel werd heel goed door jullie ontvangen en daarom heb ik weer een nieuw overzichtje voor je!

De vorige keer liet ik 8 verschillende accounts zien dit ik nog steeds volg. Vandaag is het tijd voor nieuwe die vooral in het teken staan van planten en interieur. Ik merk namelijk dat ik vooral dit soort accounts volg voor lekker veel inspiratie. Benieuwd? Kijk mee!


The Flower shopkeepers

Als planten en bloemenliefhebber kan er natuurlijk geen account ontbreken in de lijstje vol met inspiratie van mooie bloemen. Het account van ‘The Flower Shopkeepers’ is geïnspireerd op verschillende bloemisten over de hele wereld. Ik vind het heel inspirerend en mooi om te zien. Je krijgt zelf ook gelijk zin om een tuincentrum op de zoeken of een mooie bos bloemen te gaan halen bij de bloemist.


Foreverplanty

Om nog even in de plantensferen te blijven is ‘Foreverplanty’ ook een heel leuk account om te volgen als je een liefhebber bent van planten. De plantjes in dit account zijn zo fotogeniek en door de stijl van de clean achtergrond heerlijk om te bekijken.


Marienova

Een account die gewoon iedere keer weer leuke inspirerende foto’s plaats van haar interieur en plantjes. Het is echt een account waar ik zelf inspiratie vandaan haal en gebruik in mij eigen inrichting.


The Pottedjungle

Ik kan er niks aan doen maar ook het account ‘The potted jungle’ is er weer eentje vol met plantjes en interieur. Zeker de moeite waard om als planten liefhebber te volgen.


Jnaydaily

Het account van Janea Brown vind ik heel inspirerend om zowel haar inrichting van haar woning als haar hele vibe die erop haar Instagram account zit. Ik vind haar foto’s altijd vrolijk en positief om te zien.


Ariadne at Home

De tijdschriften van Ariadne at Home vind ik altijd al een feestje om lekker doorheen te bladeren en ook het Instagram account vind ik leuk om te volgen. Er komen altijd weer leuke dingen voorbij zoals mooie woningen, decoratie en handige tips.


Yvestown

Yvestown kende ik vooral van de kookboeken maar sinds ik haar Instagram account heb ontdekt ben ik echt een fan geworden van haar stijl. Ik vind haar interieur prachtig en nu ze bezig zijn met een nieuw huis en alles wat daarbij komt kijken vind ik het heerlijk om te volgen hoe het allemaal gaat worden.


Katharinamaria

Dit account is wat ‘rustiger’ dan de andere interieuraccounts die ik vol maar het is er wel eentje die goed bij mij past. Haar materiaal gebruik zoals veel hout en rotan en in combi met wit inspireert mij heel erg en sluit goed aan met mijn wensen in mijn eigen interieur.


Boho and nordic

Als laatste het account ‘Boho and Nordic’, eentje die je ook gelijk aan je lijstje kunt toevoegen want dit account is zo mooi. Het is allemaal heel inspirerend en als je ook een liefhebber bent van mooie inrichtingen en veel gebruik van hout, dan is het een heerlijk account om te volgen!


Bekijk hier mijn favoriete Instagram accounts van de vorige keer!

Heb jij nog een Instagram account die leuk is om te volgen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 4 maart 2019 / 19:39

  Ik volg niet zo heel veel interieuraccounts, dus ga deze eens opzoeken! De foto’s zien er in ieder geval prachtig uit voor zover ik het nu kan zien.

 2. 4 maart 2019 / 10:30

  Leuke accounts weer! Ik volg zelf voornamelijk beauty gerelateerde accounts.

  • Laura Louise
   Auteur
   4 maart 2019 / 11:11

   Beauty accounts blijven ook altijd leuk!

 3. 4 maart 2019 / 09:27

  Wat een heerlijke inspirerende accounts! <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 3 maart 2019 / 23:44

  Wat een toffe accounts! Er zitten heel wat accounts bij die volgens mij veel fijne interieurinspiratie opleveren. Vooral Ariadne at Home lijkt me wel een account voor mij om te volgen. Ik ga eens een kijkje nemen.

 5. 3 maart 2019 / 21:51

  Wat een leuke accounts! Ik ga ze eens op mijn gemakje bekijken. Thanks for sharing!

 6. 3 maart 2019 / 17:11

  Ik vind het altijd zo knap als mensen zulke mooie feeds bij kunnen houden en uberhaupt zulke perfecte foto’s kunnen maken. Love it.

 7. 3 maart 2019 / 14:26

  Mooie accounts! Ik volg ook Ariadne at home, de rest kende ik ook nog niet.

 8. Sandra
  3 maart 2019 / 14:06

  Toffe accounts, ik kende ze allemaal nog niet!

  • Laura Louise
   Auteur
   3 maart 2019 / 14:06

   Oh dan is het helemaal leuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram