Mandjes in je interieur! + Hier shop je de leukste mandjes!

Mandjes in je interieur! + Hier shop je de leukste mandjes!

Mandjes zijn niet alleen heel handig om al je troepjes in op te bergen, de gevlochten varianten zijn ook heel leuk om te gebruiken in je interieur als decoratie, wasmand, als pot om je favoriet plant in te doen en noem maar op.

Ik vind gevlochten rotan mandjes heel leuk en gezellig staan en door mijn hele huis heb ik er wel een paar staan. Om je ook fan te maken van dit soort mandjes heb ik weer een aantal toffe inspiratie voor je gezocht hoe je het kunt verwerken in je interieur en laat ik je zien waar je toffe exemplaren koopt. Benieuwd? Kijk snel verder!Maar waar shop je die leuke mandjes dan? Nou overal! Tegenwoordig kom ik overal leuke varianten tegen zowel in budget winkels als de Action en de Xenos, maar ook bij de H&M Home, IKEA, Sissy Boy, Kwantum en Dille & Kamille. Er zijn heel veel varianten te verkrijgbaar en 9 hiervan heb ik bij elkaar gezet. Welke vind jij het leukste?

 1. Urban Nature Culture 2. Mand Ramono Wit 3. Mand Frome bruin 4. Oogstmand, zeegras 5.Bolgamand van savannegras 6. Urban Nature Culture 7. Mand Varese Geel 8. Mand rechthoek 9. Snidad mand

Vind jij gevlochten mandje ook zo leuk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. 4 maart 2019 / 23:04

  haha ik hou hiervan het is licht, toont sfeervol! Yes!

 2. 4 maart 2019 / 19:02

  Ben ook helemaal fan van deze trend! Vind ze eigenlijk ook echt allemaal leuk, de mandjes die je hebt uitgezocht. Heb zelf ook een plant in een mand staan 🙂

 3. 4 maart 2019 / 19:02

  Yes! Ik ben dol op mandjes in huis. Super gezellig, ook voor planten en zo! 😀

 4. 4 maart 2019 / 10:25

  Heel leuk allemaal! Ziet er altijd zo gezellig uit!

 5. 4 maart 2019 / 10:21

  Cute! Ik heb zelf ook 2 van deze manden en ben er heel blij mee 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   4 maart 2019 / 09:32

   Jaaaa goed idee 😀

 6. 4 maart 2019 / 06:26

  Ik vind deze mandjes ook heel leuk en gezellig staan en ga er zeker wat bijkopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram