De leukste zoete recepten voor op feestjes!

De leukste zoete recepten voor op feestjes!

Heb je een feestje en wil je dit keer extra uitpakken met een vrolijke baksel? Kijk dan snel verder naar de onderstaande recepten!

Ik zocht een aantal recepten uit die ieder tafel opvrolijken en het vast en zeker goed doen op je feestje. Ze zijn niet alleen heerlijk om van te snoepen, ze zien er ook nog is super vrolijk uit! Welke ga jij proberen te maken?


1. S’Mores Cupcakes… | via Oh Joy!

Lang geleden heb ik een keertje S’Mores gemaakt en dat was zo lekker en leuk om te doen dat ik het zeker nog een keer wil maken. Het is super makkelijk en heel feestelijk. Ik kwam een tijdje terug deze variant tegen in de vorm van muffins en dat lijkt mij dan ook leuk om te proberen!


2. Marble Dipped Oreo | Fablouise

Ik ken maar weinig mensen die geen Oreo koekjes lusten. Het is een ideaal product om er nog wat ‘extra’ mee te doen en te gebruiken bij feestjes. Dip ze in Marble en versier ze met een topping!


3. Funfetti Cinnamon rolls |via The Little Epicurean


Cinnamon Rolls vind ik heerlijk en op mijn verjaardag bakte ik ze voor mijn familie. Normaal ga ik voor de ‘gewone’ variant maar hoe leuk is deze feestelijke variant met confetti erop. Het maakt ze nog gezelliger.

4. Oreo Koekiemonsters | The Beauty Magazine

Je tovert bij iedereen een lach op het gezicht bij het zien van deze koekjes. Je maakt ze opnieuw gemakkelijk met Oreo koekjes en kleed ze aan met snoep oogjes. Super simpel en het resultaat is geweldig!


5. Chocolate Cookie Waffle Pops | via Studio DIY

Ik zie heel vaak op blogs recepten met wafels verschijnen en die zien er dan zo heerlijk uit dat het mij leuk lijkt om een keer zoiets te maken. Dit recept van Studio DIY, de Cookie Waffle Pops is er eentje om te onthouden. Het lijkt mij heerlijk en is daarnaast ook super feestelijk!


6. Birthday Coffee Muffins | The Candid Appetite

Volgens mij kun je een muffin niet feestelijker maken dan op de deze ‘simpele’ manier. Je maakt ze natuurlijk met je favoriete smaak na wens en vervolgens voeg je leuke sprinkles toe aan je deeg!


7. Confetti Oreo | Sprinkles for breakfast

Het laatste Oreo recept is deze variant, dip ze in een glazuur en versieren maken. Super makkelijk en het staat geweldig op feestjes. Probeer ook een keer deze ‘winterse marble‘ variant.


8. White Chocolate Party Popcorn | Fablouise

Popcorn doet het altijd goed op feestjes en is makkelijk en goedkoop om in huis te halen. Wil je een keer iets anders dan het standaard ‘zout/zoet’? Probeer dan is deze variant met witte chocolade en sprinkles!


9. Cupcake Cotton Candy | Beau-Coup wedding

Koop een potje suikerspin of wanneer je zelf een machine hebt, maak heerlijk fluffy roze bolletjes en decoreer een ‘simpele’ muffin met een toefje botercrème en suikerspin. Super vrolijk!Bekijk hier : 8X DE LEKKERSTE VERJAARSDAGSTAART!


Wat vind jij van deze vrolijke baksels voor feestjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Kim
    19 februari 2019 / 08:59

    Oeh wat een heerlijke zoete dingetjes allemaal.
    Leuke receptjes!
    Liefs Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram