9x de leukste sierkussens voor op de bank!

9x de leukste sierkussens voor op de bank!

Leuke sierkussens kopen is altijd een snelle manier om een ruimte een andere uitstraling te geven. In de winter kies je meer voor warme tinten en zachte fake fur stofjes en in de lente is het leuk om te gaan voor vrolijke prints, hippe kleurtjes en net wat meer kleur!

Sommige vrouwen hebben een tassen of schoenen tik, ik heb echt een kussen tik. Ik koop veel te vaak nieuwe kussentjes omdat ik iedere keer wel weer een toffe variant tegen kom. Omdat ik het zo leuk vind om te shoppen kom ik vaak leuke varianten tegen en 9 hiervan heb ik bij elkaar gezet. Kijk mee!


 1. Kussenhoes met dessin 2. Kussen bloem & libelle 3. Kussenhoes citroen 4. Kussenhoes okergeel 5. Kussenhoes met bolletjes 6. À la Velvet Kussen 7. Kussen kreeft 8. Fabienne Chapot 9. Kussenhoes motief

Wat vind jij van deze sierkussens? Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 7 maart 2019 / 07:16

  Wauw, wat een leuke kussens heb je op een rij gezet! Vooral de botanische kussens met de toekan en de plantenprintjes vind ik heel tof. Ik kan niet wachten om binnenkort ook kussens voor op mijn nieuwe bank uit te zoeken 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   7 maart 2019 / 10:09

   Voor een nieuwe bank shoppen is helemaal leuk 😀 Hopelijk vind je een paar mooie kussens!

 2. 7 maart 2019 / 06:25

  Hele mooie sierkussens, vooral die met de Libelle vind ik geweldig!

  • Laura Louise
   Auteur
   7 maart 2019 / 10:09

   Jaa dat is ook mijn favoriet! Zo mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram