9x de leukste kookboeken voor de feestdagen!

9x de leukste kookboeken voor de feestdagen!

Als groot liefhebber van kookboeken heb ik weer een leuke selectie gemaakt van kookboeken die perfect zijn voor de feestdagen. Natuurljk is het het allerleukste om de boeken cadeau te krijgen onder de kerstboom maar misschien handig om alvast zelf kopen zodat je genoeg inspiratie hebt voor het kerstdiner.

Ik vind het ieder jaar weer tof om te zien dat er zoveel leuke boeken verschijnen die geheel in het teken staan van de kerst, je kan hier altijd zoveel inspiratie uit halen en het helpt en echt handje mee voor het bedenken van leuke gerechten. Opzoek naar een leuk kookboek voor de feestdagen? Kijk mee!De boeken zijn via onderstaande links verkrijgbaar:

  1. Heel Holland Bakt Kerst  2.  Heel Holland Bakt Feest 3. Jamie Olivers kerstkookboek 4. Eet als een expert party time 5. Home Sweet Home Xmas 6. Party Edition 7. Home Made Christmas 8. Nigella’s Kerst 9. Tanya’s Christmas.
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

  1. 11 december 2018 / 22:38

    oh wat een toffe boeken nu ben ik toch wel benieuwd geworden!

  2. 11 december 2018 / 16:34

    Leuk! Het boek van Jamie heb ik al, het boek van Tanya heb ik dit jaar op mijn Kerstlijstje gehad. 🙂

  3. 11 december 2018 / 10:11

    Wat een leuke kookboeken allemaal zeg. Dat kerst kookboek van Jamie Oliver heb ik een aantal jaar geleden in mijn kerstpakket gekregen, hij is zo leuk en mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram