9x De griezeligste recepten voor Halloween!

Voor je het weet is het tijd om te griezelen en goed op je hoede te zijn. Halloween komt er weer aan. Een feest dat in Nederland maar langzaam doorbreekt maar toch zeker ‘griezelig’ leuk is om een beetje te vieren.

De winkelen liggen ieder geval vol met de meest afschuwelijke decoratie (Nep spinnen, nog grotere neospinnen, vreselijke maskers, halve handen en ga zo maar door). Ook is Halloween voor de thuisbakkers een leuke gelegenheid om lekker aan de slag te gaan en lekkere ‘griezelige’ creaties te maken. Ik heb ook dit jaar weer een aantal toffe recepten bij elkaar gezocht voor wat inspiratie. Kijk mee!


Pop Tart Ghosts

Niet het meest griezeligste recept uit het rijtje maar wel de meest schattigste. Deze pop tarts in de vorm van spookjes is toch geweldig om te maken. Eigenlijk zijn deze spookjes bijna te schattig om op te eten. Je word er ook ieder geval niet bang van.

Bron Recept

Mummy Brownies

Brownies zijn heerlijk en je maakt ze voor Halloween helemaal af om ze te versieren als een mummy. Heel makkelijk om te maken en het resultaat is super leuk!

Bron Recept

Mummy Marshmallow Pops

We blijven even hangen in de ‘mummy’ baksels. Deze marshmallow pops zijn super gemakkelijk om te maken en hoe leuk is het om dit in de keuken te hebben staan. Kan jij ervan afblijven?

Bron Recept

Ghost Popcorn Balls

Zelf ben ik dol op popcorn en om met Halloween een goede reden te hebben om weer een lekkere bak mais te poffen is het leuk om er spookjes van te maken. Lekker gezellig deze bolletjes die je de hele tijd aankijken tijdens een horrorfilm.

Bron Recept

Triple-chocolate mummy cookies

Een baksel omtoveren tot mummy is helemaal niet zo moeilijk. Met een beetje witte chocola of glazuur tover je zo een mummypak tevoorschijn op een heerlijk gebakken chocolade koekje bijvoorbeeld.

Bron Recept

Monster Rice Krispies

Rice Krispies zijn heel leuk om mee te bakken en gedipt in een felle kleur is helemaal een leuk idee voor Halloween. Ziet het er niet angstaanjagend uit als je deze koekjes in een trommel ziet liggen.

Bron Recept

Mummy Chocolate Bar

Een receptje die ik een aantal jaar geleden zelf maakte en super makkelijk is te realiseren. Deze mummy chocolate bar. Je mengt witte chocola met melk chocola. Nog wat oogjes erop en het is tijd om je chocolade reep in stukken te brengen voor griezelige mummy stukjes.

Bron Recept

Ghost Pretzels

Dit recept van de ‘Ghost Pretzels’ heb ik al is vaker gedeeld maar ik blijf hem echt geweldig vinden. In een handomdraai heb je deze geweldige snackjes al gemaakt. Ik vind het resultaat zo leuk en echt een aanrader om een keer te proberen!

Bron Recept


Ga jij met Halloween iets ‘griezeligs’ bakken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. Dina
  26 september 2019 / 14:59

  Die brownie is zoooo schattig!!

  • Laura Louise
   Auteur
   26 september 2019 / 15:00

   Leuk is de he 😀

 2. Kim
  26 september 2019 / 14:59

  Wat een super leuke receptjes. Heel leuk om te maken voor Halloween.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram