9x de beste snack boards!

Eigenlijk kan je wel zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan Pinterest. Ik vind het een heerlijk platform om urenlang op door te scrollen naar ideeën.

Regelmatig deel ik ook op mijn blog inspiratie dat afkomstig is van Pinterest en vandaag heb ik dat opnieuw. Ik ben namelijk helemaal weg van de welbekende snack boards die perfect zijn voor feestjes. Met de feestdagen langzaam in zicht heb ik de beste snack board voor je bij elkaar gezet. Heerlijk die inspiratie!


1. Cheese Board

Bron afbeelding

Ik ben gek op kaas en een cheeseboard verschijnt dan ook regelmatig in het weekend bij ons op tafel. Er zijn zoveel verschillende kaasjes verkrijgbaar, oud, jong, frans of zoet. Noem maar op of het er is. Perfect om een grote foutenplank te vullen met al deze kaasjes in combinatie met een lekkere dip!


2. Meat and cheese board!

Bron afbeelding

Nu eet ik zelf geen vlees, toch vind ik dit een perfect bord voor een feestje. Je vult hem zowel met vlees hapjes voor de liefhebbers, kaas voor de kaasliefhebbers en als extra snack tussendoor een handje nootjes en een lekker toastje met een spread. Ziet het er niet feestelijke uit?


3. Fall inspired Cheese Platter

Bron afbeelding

Mijn favoriet in dit rijtje is toch wel het bord dat geïnspireerd is op de herfst. Een combi van heerlijke herfst vruchten/fruit, kaas, broodjes en kastanjes. Hij ziet er ook nog is prachtig uit!


4. S’mores Party Platter

Bron afbeelding

Een snack board hoeft natuurlijk niet alleen te bestaan uit hartige hapjes. Je kunt hem ook prima in het zoet maken. Heb je een gezellige (film) avond maak dan voor je vrienden een heerlijke S’mores Party Platter!


5. Christmas Sweets

Bron afbeelding

Maak voor de kerst brunch deze geweldige board vol met zoete hapjes. Kerstkransjes, bonbonnetjes, kerstkoekjes mice pies en noem maar op. Ziet er geweldig uit voor op de kersttafel! Gezellig wanneer je de cadeautjes gaat uitpakken.


6. Hot Chocolate Bar board

Bron afbeelding

Perfect voor een gezellige meidenavond, een chocolade melk board/bar. Versier een plank vol met allerlei lekkers waarmee jij je warme chocolade melk kunt versieren! Heerlijk!


7. Birthday Dessert Board

Bron afbeelding

Wil je helemaal uitpakken met je volgende feestje? Dan is dit het perfecte voorbeeld om een hysterisch hapjes bord te maken. Het ziet er ontzettend feestelijk uit en lekker dat het is!


8. Spooky Snack board

Bron afbeelding

Met Halloween in het vooruitzicht kan een Halloween snack board natuurlijk niet ontbreken. Hoe leuk om dit aan te kleden met vreselijke enge neospinnen, oogballen en natuurlijk een feestelijke pompoen. Lekker griezelen maar!


9. Willy Wonka Cookie and Candy Board

Bron afbeelding

Deze plank kon niet ontbreken in dit lijstje, dit ziet er toch geweldig uit voor een gezellige koude winterdag? Lekker veel zoetigheid, koekjes, snoepjes en natuurlijk een warme chocolademelk! Kun je gelijk deze leuke sneeuwpopjes maken voor in je warme choco!Heb jij wel eens een snack board gemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 21 oktober 2019 / 15:12

  Ik wordt altijd een beetje duizelig van dit soort boards haha! Het ziet er heel mooi uit, maar dan weet ik niet meer wat ik moet pakken. Ik maak daarom meestal meerdere kleine boards, dan heb ik wat meer overzicht voor mijzelf haha.

  • Laura Louise
   Auteur
   21 oktober 2019 / 18:40

   Haha nou daar heb je inderdaad wel een punt. Het is wel even moeilijk een keuze te maken, maar wel een heel feestelijk gezicht!
   Meerdere kleine boards is ook wel een goed idee 😀

 2. 21 oktober 2019 / 10:00

  Echt pure liefde voor deze inspiratie. Ik maak regelmatig een tapasplank voor mijn man en ik of als we een verjaardag vieren. Het ziet er altijd tof uit !

  • Laura Louise
   Auteur
   21 oktober 2019 / 18:39

   Heerlijk he :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram