Alle 8×4 deodorant 1+1 gratis bij Etos!

Alle 8×4 deodorant 1+1 gratis bij Etos!

81Advertorial-Zoals ik wel eens vaker heb verteld vind ik een deodorant het belangrijkste beautyproduct om bij je te hebben. Waar je ook bent, een vervelende geur om je heen is nooit prettig. Daarom zorg ik altijd dat ik de deur niet uitga zonder een variant.

8×4 is zo’n merk waar ik al een aantal jaren deodorantproducten van aanschaf, zo heeft het merk een uitgebreid assortiment waardoor je voor elk moment een passende deo hebt die precies bij je past. Zo is er nu ook een nieuwe variant die Unity een unisex deodorant die perfect past bij je persoonlijkheid!

82De Unity deodorant van 8×4 houdt ervan om je fris en spontaan je dagelijkse avonturen te beleven. De subtiele maar frisse geur past perfect bij iedere dag en dankzij het Non- Stop fresh effect wordt je ook de hele dag beschermt tegen nare geurtjes. Daarnaast laat deze deodorant geen restproduct achter.
85 Deze geur bestaat uit zachte ingrediënten die ervoor zorgen dat deze geur zo neutraal mogelijk is en niet overheersend is. De geur begint met een krachtige bergamot en witte thee en is afgerond met een vertrouwende en aangename muskus.

Top: musk
Kern: witte thee, zoet water
Basis: bergamot

Wat ik zo prettig aan deze variant vind is dat hij heel neutraal is. Ik vind het belangrijk dat een deodorant lekker is en goed beschermt maar ik wil niet dat een geur overheerst en dat ik ruik naar een sterke deodorant geur. Ik vind dat de parfum het statement moet maken en niet een deodorant en dat is precies wat deze variant doet.

84Deze week heb je ook nog is een onwijs leuke actie bij de Etos, zo heb je namelijk op het hele 8×4 assortiment 1+1 gratis. Zo kun je alvast een voorraad inslaan voor de zomer of de nieuwe variant Unity proberen. Het is nooit verkeerd een voorraadje te hebben, een deodorant komt namelijk altijd van pas! Je kunt natuurlijk ook gaan voor de handige rollers waar ik zelf heel fan van ben. Deze zijn natuurlijk ideaal voor elke tas en voor het sporten!

83Heb jij ervaring met de 8×4 producten?
Wat vind jij van de nieuwe Unity variant?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram