8x toffe dames sneakers!

8x toffe dames sneakers!

Ik denk dat iedere vrouw wel last heeft van een ‘schoenentik’. Het kan ook gewoon niet anders dat je voor iedere gelegenheid, ieder seizoen en ook voor iedere dag wel een smoes kan verzinnen waarom jij perse nieuwe schoenen nodig hebt. En dat terwijl eigenlijk je kast er al mee vol staat. 

Ieder geval zijn er op dit moment onwijs veel toffe sneakers te vinden. Ik vind sneakers zelf heel leuk om te dragen omdat ze zowel stoer als chique te combineren zijn. Je hebt ze in verschillende kleuren en designs en er is altijd wel een nieuwe favoriet voor op je wishlist. Als je op internet zoekt naar sneakers voor dames zie je door de bomen het bos niet meer en daarom ga ik je helpen. Om je een beetje een idee te geven welke toffe exemplaren er zoal te krijgen zijn heb ik 8 toffe dames sneakers bij elkaar gezocht die regelrecht je wishlist of je winkelmandje in mogen. Ben je ook een sneaker lover? Kijk dan snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Zoals je kunt zien ben ik qua kleurenpalet niet echt alle kanten op gevlogen maar ben ik net als bij mijn kleding en interieur wishlists in mooie subtiele tinten gebleven zoals beige, lichtroze en aardetinten. Mijn grote favorieten uit het rijtje zijn vooral sneaker nr. 1 van Scotch en Soda en sneaker nr. 6 van Via Vai. Ik vind vooral de kleurencombinatie van de Scotch en Soda sneaker heel gaaf en ik denk dat je deze ook prima het hele jaar door kunt dragen!

Sneaker nr. 2 van Converse vind ik hartstikke leuk voor het najaar. Je ziet nu volop weer de heerlijke Teddy jassen en hoe leuk is het om daar bijpassende sneakers bij aan te dragen. Ik ben een groot fan van de Converse sneakers dus ik ga er ook van uit dat deze ook heerlijk lopen.

IIk moet een beetje wennen aan de zool maar sneaker nr. 7 van Josh V vind ik ook erg tof. Vooral het merkje op de zijkant maakt hem speciaal en ook weer de combinatie van de kleuren trekken mijn aandacht. Gecombineerd met een zwarte skinny jeans en een mooie lange camel jas maken je outfit tot in de puntjes perfect! Sneaker nr. 5 van Tango vind ik vooral heel tof omdat ze gebruik hebben gemaakt van verschillende stoffen en dat maakt hem speciaal en net even wat anders dan je normaal gewend bent. Het bruin gecombineerd met het blauw vind ik goed passen bij de winter.

Vaak worden sneakers verward met sportschoenen maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Je kunt natuurlijk best even een keertje sporten op die toffe sneakers maar hou er rekening meer dat je voor sporten zoals fitness en hardlopen natuurlijk ander soort sneakers moet dragen die verantwoord zijn voor je voeten en passen bij de sport! Zie het als een win-win situatie dat je nog een mooi paar schoenen in huis mag halen als je van plan bent te gaan sporten!

Voor nu nog maar even goed nadenken op welke ik straks het liefst ga lopen. Ze hebben allemaal wel iets en dat maakt het maken van deze keuze weer een stuk lastiger! 


Welke is je favoriet?
Draag jij ook graag sneakers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram