8x de tofste schoenen!

8x de tofste schoenen!

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik kan altijd wel weer een reden verzinnen om nieuwe schoenen te kopen. Helemaal in de winter wanneer de winkels vol zitten met stoere boots word ik helemaal blij. Ik heb er eigenlijk al genoeg van in mijn kast staan die niet af te krijgen zijn, maar iedere keer kom je wel weer toffe exemplaren tegen!

Ik ben even online gaan shoppen en kwam een aantal toffe schoenen tegen die ik graag met je wil delen. Mijn grote favorieten uit het rijtje zijn de Ann Rocks schoenen en de Nikkie Dionne. Ook heb ik er nog een aantal sneakers bijgevoegd want ook deze blijven natuurlijk zo hip om te combineren. Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Grove boots met plateauzolen zijn al een tijdje hip in modeland. Ze zijn lekker aanwezig, chunky, stoer en op vele manieren te combineren. Of je het nu draagt met een jeans of een jurkje, hoe dan ook steel jij de show. Mijn grote favoriet is de boots van NIKKIE. Ik vind hem vooral erg tof omdat hij lang is en daarom heel leuk staat onder een jurkje. Maar ook de kettingen die om de schoen heen zitten maakt hem net wat specialer.

Ook een grote favoriet zijn eigenlijk alle drie de sneakers van Ann Rocks. Ik heb een tijdje geleden een artikel gemaakt waarin ik toffe sneakers liet zien en daarin vertelde ik ook dat het zowel in het voorjaar, de zomer, de herfst en de winter de ideale schoenen zijn om te dragen. Ik ben vooral fan van de sneakers met neutrale aarde tint kleuren gemengd met pastel kleuren.

Het kan niet anders dat je de nude boots het afgelopen seizoen vaak bent tegengekomen. Ook deze zijn in modeland niet meer weg te denken en heel leuk om te dragen. Ook wanneer het straks voorjaar is zijn ze heel tof om te combineren met een lichte jeans of een pastel kleurig jurkje. Eigenlijk net als de sneakers een perfecte aankoop om het hele jaar plezier van te hebben!


Welke schoenen vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram