8x de stijlvolste ’tijdloze’ badmode!

8x de stijlvolste ’tijdloze’ badmode!

De eerste zonnestraaltjes hebben zich alweer laten zien en als ik de nieuwsberichten mag geloven komt het voorjaar eraan. Yes!

Ik ben een groot liefhebber van de herfst maar heel eerlijk, ik kijk ook altijd wel enorm uit naar het voorjaar. Het heerlijke zonnetje die dan eindelijk weer een beetje warm aanvoelt, het gefluit van de vogeltjes, bloemetjes overal om je heen en noem maar op. Ieder geval is het hoogtijd om alvast een planning te maken voor de welbekende lente schoonmaak in huis en natuurlijk ook de kledingkast weer helemaal ‘lente Proof‘ te maken!


Iets waar ik ieder jaar weer vroeg mee begin als het gaat om mijn kleding is het zoeken naar een bikini. Hier wil ik altijd zo vroeg mogelijk mee beginnen zodat ik de meeste keuze nog heb en alvast weer kan verlangen naar het strand. De winkels en de webshops stromen namelijk alweer langzaam vol met de mooiste badmode. Op badmode gebied is er altijd zoveel keuze dat je door alle kleurtjes en prints het bos niet meer ziet. Om het je wat makkelijker te maken en je ook alvast in de ‘zonnige sferen’ te brengen heb ik 8x de stijlvolste en tijdloze badmode bij elkaar gezocht. Geen gezeur met opvallende kleuren en print maar stuk voor stuk stijlvol in zwart. Kijk mee! 1. Bench. bustier & bikinibroekje 2. LASCANA bandeaubikini 3. S’Oliver push-up bikini 4. LASCANA push-up top 5. S’Oliver Beachwear 6. LASCANA monokini 7. LASCANA bustierbikini 8. Bench. Highwaist bikinibroekje

Wauw, wauw, wauw! Zijn ze niet prachtig? Ik ben zelf enorm fan van zwarte bikini’s en badpakken omdat het altijd heel stijlvol staat en eigenlijk nooit verveeld. Vooral de badmode met een mooi ‘gehaakt’ patroon of ander soort patroon van bandjes vind ik heel mooi. Als ik bovenstaande zo bij elkaar zie, vind ik het echt moeilijk kiezen welke mijn favoriet nu is!


Wat vind jij van bovenstaande badmode?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 15 februari 2019 / 21:33

  Wat een stijlvolle badmode zeg. Ik moet zeggen dat ik zelf nooit voor zwart ga omdat mijn huidskleur praktisch wit is, maar ik vind het wel heel stijlvol!

 2. 14 februari 2019 / 22:20

  wauw ze zijn stuk voor stuk echt prachtig, vooral 5 vind ik erg mooi

 3. Kim
  14 februari 2019 / 11:16

  Nog 5 en 7 vind ik prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram